Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Hytta, løsninger og stedet har virkelig svart til forventningene og alle besøkende skryter av finish og stokker så det er reint rørende!!

Når du velger Tiurtoppen, skal du samtidig ta på alvor de råd du får hva gjelder planleggingsmøte på deres kontor på Lillehammer. Du bruker en dag, så alt du har forberedt i forkant, spørsmål og valg, forenkler prosessen og gir de beste løsninger for et svært godt sluttprodukt.

Alle du treffer er hva vi kaller folk med "hel ved" :-) Vi hadde gjort det samme igjen - Lykke til!

Vi kan også varmt anbefale et besøk hos Tiurtoppens panel-leverandør! Vi tok en dag hos dem og ble presentert for meget profesjonelle folk, både innen fargevalg og hvilke gulv som passet til våre ønsker!

Vennlig hilsen

Geir Sundnes og Kjersti Mork Sundnes

 

 

 

Vi kunne ikke gjort et bedre valg enn Tiurtoppen!   ..... en eneste solskinnshistorie fra gravingen som startet i mai 2012 til overtagelse 19. desember og jul i splitter ny hytte. Da hadde prosjektet gått på skinner basert på ryddige fremdriftsplaner, kjempedyktige håndverkere og god byggeledelse. Et par endringer underveis ble gjort uten problemer....... ........vi er  mektig stolte av hytta vår – takket være en selger som tok oss på alvor fra første dag, tett og ryddig oppfølging underveis og massevis av råd og tips som jeg aldri hadde forventet å få. 

Marit Austgulen og Sven Lystad, Oslo

Se flere referanser...