Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

 

Tiurtoppen er en liten, effektiv og oversiktlig organisasjon. Vi visste hele tiden hvem som hadde aktuell rolle i samarbeidet med oss. Vi fikk raske tilbakemeldinger på det vi ville ha svar på. Vi brukte en del tid på å vurdere ulike hyttemodeller og firma. Grunnen til at vi valgte dere var at hyttemodellen er fin og den har mange av de gode praktiske løsningene som vi var ute etter.

Positivt med showroom på Lillehammer der vi fikk se ulike alternativ av golv, fliser, farger, kjøkkeninnredning osv. og vi fikk gode råd i de mange valg vi måtte ta.

Byggeprosess var svært rask selv om det var vinter i Storlidalen. Gode tilbakemeldinger fra en byggeleder som hele tiden var positiv og lett å samarbeide med.

Vi er godt fornøyd med arbeidet håndverkerne har gjort. God kvalitet på snekkerlagets arbeid. Vi synes planløsningen fungerer bra, og vi er fornøyd med innredninger på kjøkken, bad og soverom, fargevalg og golv. Å utvide terassen til hele sørsiden av hytta er vi også glad for at vi valgte å gjøre.

Vi gleder oss nå til å bruke hytta i helger og ferier.

Takk for godt samarbeid. Vi anbefaler gjerne Tiurtoppen til andre som ønsker hytte.

Vennlig hilsen

Turid Iversen og Kjell Lyse

Molde 22.04.15

Prosessen med å skape "vår" hytte kom i gang etter et par samtaler med Tiurtoppen's  Per Vaaten. Vi kom med våre tanker og ønsker, og han lagde skisser som vi bearbeidet frem til vi hadde hytta vår klar. Vi hadde et fint møte med byggeleder  hvor alle detaljer ble gjennomgått på en ryddig og proff måte.....Besøkene på byggeplassen var kun for egen del, for snekkerlag og byggeleder hadde full kontroll hele tiden, og vi tok vel egentlig ikke noen beslutninger etter oppstart. Byggestart var sommeren 2012, og etter en hektisk innspurt flyttet vi inn i romjula samme år. 

Mette Ø og Morten Bjerke, Lørenskog

Se flere referanser...