Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

 

Vi hadde lenge snakket om å skaffe oss egen hytte, et eget sted å trekke oss tilbake sammen med familie og venner kombinert med fjellturer. Etter å ha sett etter hytte over lengre tid, kom vi over Tiurtoppen's modell Trysil 109, som var tett opp til den løsningen vi ønsket oss. Vi tok kontakt med Tiurtoppen v/Per Vaaten i tillegg til en annen aktuell hytteleverandør. Responsen og oppfølgingen vi fikk fra Tiurtoppen var langt over forventningene. Når vi skulle se på aktuelle hyttetomter stilte Per Vaaten opp og hjalp oss med å velge riktig tomt. Når vi hadde bestemt oss for tomt og underskrevet kontrakt, var valget av hytteleverandør enkelt. Det måtte bli Tiurtoppen.

Vi fikk nødvendig og god hjelp til å velge riktig hyttemodell og plassering av hytta på tomta. Endringer ut i fra ønsket modell ble fulgt opp umiddelbart med nye tegninger, slik at vi hele tiden hadde riktig bilde av hytta. Tiurtoppen gjorde det enkelt for å komme frem til endelig utforming og innhold. Byggestart, byggetid og overleveringsdato ble fulgt helt i tråd med kontrakten med god informasjon underveis. I siste del av utformingen fikk vi veldig god hjelp i valg av materiale, farger og innredning. Å jobbe sammen med Hilde i Tiurtoppen, som er kreativ og som har oversikt over mulighetene, gjorde denne delen til en enkel og morsom prosess. Vi fulgte byggeprosessen tett, da vi var ofte på tomta for å hogge ved. Snekkerlaget var en veldig hyggelig og stolt gjeng som mer enn gjerne viste oss utviklingen av hytta. Vi er imponert over den håndverksmessige utformingen som bærer preg av høy kvalitet.

Vi er veldig glad for valget av Tiurtoppen hvor vi har fått anledning til å utvikle vår egen hytte. Selv om hytta er basert på Trysil 109, har den fått et særpreg som gjør at vi stortrives. Vi er veldig glad for at vi valgte en hytteleverandør som tar et helhetsansvar fra byggesøknad til hytta står ferdig med nøkkelen i døra.

Nå er hyttedrømmen en virkelighet med hytte i Votnedalen på Vegglifjell. Vi er der så ofte vi kan og nyter hvert minutt i hytta og området vi har valgt.

Hilsen

Per Bergerud og Åse Berit Stræte, Oslo

Tlf: 48242628 / 99211511.

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

.... Viktigeste grunner for valget var gode løsninger og godt samarbeid i planleggingsfasen, gode referanser med fornøyde kunder, kvaliteten på snekkerarbeider og høy kvalitet på utstyr og annet arbeid.Under hele planleggingen og byggeprosessen har Tiurtoppen koordinert kontakt til myndigheter og andre entreprenører på en flott måte, vi har også hele tiden vært tett på prosessene og fått avklart spørsmål og endringer fortløpende uten forsinkelser. Etter en byggeperiode fra mars til oktober overtar vi nå en drømmehytte som tilfredsstiller alle våre krav.........

To fornøyde hytteeiere!!

Frøydis og Are, Oslo

Se flere referanser...