Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Vi kunne ikke gjort et bedre valg enn Tiurtoppen!

Når man kjøper tomt på telefon etter å ha sett på den i nøyaktig 5 minutter og skal i gang med noe så fullstendig fremmed som å realisere en hyttedrøm, ringer først alle varselbjeller – ikke bli lurt opp i stry av pågående selgere, håndverkere som sikkert ikke kan det de driver med, prosjekter som drar ut i tid, dårlig kvalitet osv. Hjelp, vi må først finne riktig hytte, så leverandør og forhåpentligvis har de folk som greier å dra dette i land til en pris vi klarer å betale og innen rimelig tid.

Heldigvis traff vi Per i Tiurtoppen, som tok oss på alvor fra første dag. De andre leverandørene skjønte ikke at vi var klare til å ta beslutning og kom ikke på banen da vi logret som mest. Per derimot, sendte oss en CD med masse flotte bilder, han inviterte oss på visning i en ferdig hytte på Hafjell og snappet opp alle synspunktene vi hadde. Deretter dro han rett hjem og tegnet om, ringte oss, kom på besøk og vi var ikke lenger i tvil.

Resten er bare en eneste solskinnshistorie fra gravingen som startet i mai 2012 til overtagelse 19. desember og jul i splitter ny hytte. Da hadde prosjektet gått på skinner basert på ryddige fremdriftsplaner, kjempedyktige håndverkere og god byggeledelse. Et par endringer underveis ble gjort uten problemer og vi var i tillegg blitt kjent med hytte-Hilde, som jeg kalte henne etter hvert. Hun er også superdyktig og kom med massevis av gode råd og hjelp, i alt fra valg av materialer, innredning, farger og møbler slik at hytta virkelig var innflytningsklar denne vakre desemberdagen i 2012.

Vi storkoser oss der oppe, har mye besøk, barna våre er der med venner – og vi er faktisk mektig stolte av hytta vår – takket være en selger som tok oss på alvor fra første dag, tett og ryddig oppfølging underveis og massevis av råd og tips som jeg aldri hadde forventet å få.

 

Hilsen

Marit Austgulen og Sven Lystad, Oslo

Tlf. 41683023 og 92615315

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  og  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

.....Prosessen i utvikling av hytta var vi ekstra godt fornøyd med, da representanten fra Tiurtoppen, var svært lydhør for de ønsker vi hadde for utforming av hytta. Rominndeling, flytting av vegger, skråvegger gjorde at utnyttelsen av arealet ble bra. Våre forslag ble tatt på alvor og sammen fikk en romløsning som vi ble svært godt fornøyd med. Vi er svært godt fornøyd med hytta, og vi storkoser oss i den på Skeikampen. Vi vil gjerne anbefale både Skei og Tiurtoppen Hytter til andre!

Lillian og Svein Erik Bredli, Nittedal

Se flere referanser...