Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Samarbeidspartnere

Tiurtoppen Hytter AS har samarbeid med flere leverandører, entreprenører og tomteutviklere - samabeid som har stor betydning for våre prosjekter, utvikling og drift .

Vi har etablert et fast samarbeidsnett med noen utvalgte leverandører og entreprenører, som deltar aktivt i vår virksomhet, men vi har også leveranseavtaler  og entrepriser med en rekke andre for å kunne oppfylle våre målsettinger og filosofi.

I et byggeprosjekt deltar våre faste leverandører med planlegging, leveranser og arbeid. I tillegg inngår vi avtaler med lokale leverandører og underentreprenører der det er hensiktsmessig.

Noen av våre faste samarbeidspartnere og leverandører:

Entreprenører  - arbeid og tjenester

 MV BYGG  

Tømrer, flis og murarbeider: MV Bygg Service AS 

MV Bygg Service AS ble stiftet i 2014, ved en sammenslutning mellom 2 "gamle" selskaper med 14 års erfaring i byggebransjen i Norge. Vi har erfaring fra både store og små prosjekter, nybygg og rehabilitering og kan vise til gode referanser. Vi har flere arbeidsteam med dyktige teamledere som utføre  både tømrer-, flis og murerarbeider. 

 

 

Skustadgata 95, 1395 Asker

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

LeiteogHowden  

Arkitektur, byggprosjektering og situasjonsplan: Leite og Howden AS

Arkitektfirmaet Leite og Howden AS ble etablert i 1982 og innehar lang erfaring og bred kompetanse innen byggeprosjekter til private og offentlige formål.Vi utarbeider tegninger og byggetekniske detaljer for oppføring av nybygg, tilbygg og påbygg. Utover vår samlede kompetanse innen tegning og prosjektering, har vi god kompetanse innen statikk, brann, Plan og bygningsloven og tekniske forskrifter. Vi er i dag 17 ansatte, og har moderne kontorer i Ålesund sentrum og avdelingskontor i Brumunddal. Leite og Howden har sentralgodkjenning i tiltaksklasse 2. Det vil si at vi kan påta oss arkitektonisk utforming av bygg opp til 5000m2.r.

 

 

Ystenesgata 12, 603 Ålesund

www.leiteoghowden.no

 

 Brunebjørn  

Elektro: Brunbjørn AS

Brunbjørn AS ble etablert våren 2013 og er en totalentreprenør i vekst med hele Norge som virksomhetsområde. Kjernevirksomheten er telekommunikasjon og elektro med spisskompetanse innen planlegging, prosjektering, utbygging og drift av fiberinfrastruktur. Våre kvalitetsbevisste elektrikere hjelper deg med alle typer elektrikertjenester. Vi finner gode løsninger til ditt hjem og kan gi råd og veiledning innen blant annet belysning og varme & lysstyringssystemer.

 

 

Kortvegen 33, 2619 Lillehammer

www.brunbjørn.no 

 Kurt Pedersen  

Peis og ildsteder: Murer Kurt Pedersen  AS

Murer Kurt Pedersen AS har 20 års erfaring med ildsted, peism skifer  og flisarbeider i små og store prosjekter. Vi har i mange år blant annet gjennoført mange store prosjekter i hytteutbyggingen i Kvitfjell.

 

 

Kilgardsvegen 142, 2634 Fåvang

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Rørleggern  

VVS Lillehammer-Gudbrandsdal regionen: Rørlegger'n Lillehammer AS

Rørlegger'n Lillehammer AS er en lokal rørleggerbedrift med til sammen 10 ansatte Selv om vi er en liten bedrift, har vi bred kunnskap og vi har til sammen over 60 års praksis. Vi utfører alle typer rørleggerarbeid, små som store oppdrag.

 

Gamleveien 94, 2615 Lillehammer

www.rorleggerne.no

i. Lie logo.jpg  

VVS Valdres regionen: Lie & Sønner AS

Lie & Sønner AS er en familiebedrift etablert i 1960.
Vår bedrift jobber hovedsaklig med eneboliger, hytter og restaurering (stort hytte-marked).

 

Bagnslinna 6, 2930 Bagn

www.lie-ror.no

Rørservic  

VVS Hallingdal og Numedal regionen: Rørservice Nesbyen AS

Rørservice Nesbyen AS er et lokalt rørleggerfirma. Vi utfører alle typer rørleggerarbeid, små som store oppdrag.

 

Nesmoen 36,  3540 Nesbyen

www.facebook.com/Rorservice

 Byggevarer og ildsted

Maxbo ProffNY

 

Byggevarer og materialer: Maxbo Proff Mjøsa

MAXBO Proff skal tilfredsstille den profesjonelle kundens behov med et markedstilpasset konsept hvor kostnadseffektive logistikkløsninger er bærebjelken. Vi setter vi den profesjonelle kunden i sentrum for å utvikle langsiktige kundeforhold og arbeider kontinuerlig for å imøtekomme Proff-kundens behov for kostnadseffektive løsninger. MAXBO Proff tilbyr sine bedriftskunder materialer og varer fra alle anerkjente  produsenter/leverandører i.h.h.t sine bedriftskunders ønsker.

 

Maxbo Proff Mjøsa

Distribusjon: Thomasdalen 12, 2818 Gjøvik

Ordre: Avd. Lillehammer, Fåbergata 128, 2615 Lillehammer.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mjøstre

 

Takkonstruksjon - prosjektering og leveranse: Mjøstre AS

Mjøstre AS tegner, prosjekterer og produserer alle varianter av takstoler og spesialkonstruksjoner etter tegninger og mål. Tegne- og dimensjonsprogrammer gir bl a 3-D utsnitt av takkonstruksjonene. Mjøstre AS ble etablert i 1990 av tre ansatte ved Langmoens takstolfabrikk som kjøpte anlegget på Ilseng utenfor Hamar. Her er det produsert takstoler siden 1960-årene. Mjøstre AS eies i dag av Optimera AS. 

 

Linjeveien 55, 2344 Ilseng  

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Varmefag  

Ovner og peisinnsatser: Varmefag Lillehammer/Lillehammer Varmesenter AS

Varmefag Lillehammer Varmesenter AS stedet hvor du får hjelp til å finne den beste løsningen for ditt behov når det gjelder varme og vedfyring og vi kan hjelpe hytteiere med både vedfyrte ildsteder, ny pipe, gasspeis eller varmepumpe om det er ønskelig. Varmefag fører de mest anerkjente merkene på markedet; Contura, Rais, Brunner, M-design, Wanders, Norsk Kleber og TermaTech. Prisene spenner fra de mest prisgunstige peisovnene til de mest eksklusive løsningene.

   

Storgata 161 B, 2615 Lillehammer

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

   

Skifer: Gudbrandsdal Steinindustri AS

Gudbrandsdal Steinindustri AS er en natursteinsbedrift med røtter tilbake til 1918. Fra å være en bedrift tuftet på produksjon og salg av skifer er vi i dag en leverandør av et bredt spekter av naturstein. Vår styrke er medarbeidere med høg kompetanse og et stort utvalg av de fleste typer natursteinsprodukter

 

Lågenveien, 2635 Tretten
Birkebeinerveien, 2316 Hamar

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Fliskompaniet  

Fliser: Fliskompaniet AS, Hamar

Flisekompaniet er Norges ledende leverandør av fliser. Derfor ønsker vi å være den leverandørene med best service til våre proffkunder.

 

Ringgata 65, 2318 Hamar

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 logorigaparketnn  

Golvbord Eik: Riga Parket

Riga Parket er en produsent av naturlige og økologiske, massive hardtregulv og interiørelementer som gir økonomiske, individuelle og utsøkte løsninger. Riga Parket tar seg av hele gulvproduksjonsprosessen, fra trehogst til gulvmontering og gir dermed en høy kvalitet til en rimelig pris. Selskapet har produsert og montert tregulv i over 15 år og kombinerer de beste tradisjonene med mulighetene til de nyeste teknologiene.

 

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Fossli  

Torv: Fossli AS

Fossli AS med tilhørighet på Frosta i Nord-Trøndelag, er en bedrift med produksjon av torv- og jordprodukter. Vårt hovedprodukt er produksjon av torvtak hvor vi kan levere ferdige torvtak som grønt dekke, eller torvtak som løsvare rett på tak med våre spesialbiler

 

Nordbygda, 7633 Frosta

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Innredning og interiør 

 bildelogo dbm  

Kjøkken, bad, soverom, garderobe o.a.innredninger og møbler: Dokka Bondemøbler AS

Her hos oss i Dokka Bondemøbler AS er konseptet bestående i spesialproduksjon av møbler og innredninger til hus og hjem, hytter og fritidseiendom, i både tradisjonell og klassisk stil. Vår nisje er vårt store unike møbel sortiment, våre produksjonsmetoder og ikke minst vår spesielle maling og behandlingsteknikker. I tillegg produserer vi møbler og innredninger på spesial bestilling etter kunders ønsker og tegninger,bl.a for Tiurtoppen Hytter AS.  Våre produkter produseres ut fra massive norske materialer av furu og eik. Deretter gjennomgår produktene en svært omfattende og møysommelig overflatebehandling som krever mange prosesser, og tidkrevende tålmodig håndverk. Med dette oppnår vi vakre og kvalitetsrike resultat på samtlige av våre produkter.   

 

 

Heimskogen 16, 2870 Dokka.

www.dokkamobler.no

 

 strai logo  

Kjøkken, bad og garderobe: Strai Kjøkken Lillehammer AS

Strai er en helnorsk produsent med røtter tilbake til 1929. Bedriften holder til på Strai, nord for Kristiansand, og har 130 ansatte inkludert dem i 12 egeneide butikker. I dag er tredje og fjerde generasjon i sving med det vi kan best: produksjon av kvalitetskjøkken i alle stilarter og prisklasser. Våre produktserier er Premium, Komfort og Basis. Vi liker å si at vi har «kjøkken for alle livets faser». Med det tenker vi ikke bare på pris, men smak og behag kombinert med dine prioriteringer og personlige stil. Strai er trendy, og hos oss får du både tradisjonelle og stramme kjøkken av høy kvalitet, og med det siste av tekniske løsninger

 

Storgata 169, 2615 Lillehammer

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 korsbakken logo  

Bad: Korsbakken AS

Korsbakken Trading AS ble startet i 1976. I hele denne tiden har vi utviklet sortimentet for å gi våre kunder kvalitets- og designprodukter til en hyggelig pris.
Korsbakken samarbeider tett med en rekke europeiske produsenter, - spesielt danske, italienske og spanske, som har markeder som er tidlig ute med nye trender og nytt design

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 greenapple logo copy

 

Tekstiler:Green Apple AS

En en av få grossister på tapeter, gardin- og møbelstoffer i Norge.Vi lagerfører stoffer fra anerkjente merker fra hele verden og italienske kvalitetsmøbler. I tillegg designer vi våre egne kolleksjoner,

 

 

Hoffsveien 15,0275 Oslo.

www.greenapple.no

 

Et av de første "stegene" mot hytte er å lete etter kilder for inspirasjon, idé og en leverandør og diskutere løsninger med. Våre samarbeidspartnerer på markedskommunikasjon, som "kjenner" oss,  sørger for at du  "finner" våre hytter, tegninger og bilder som inspirasjon til dine planner og ønsker.

Markedskommunikasjon

dialecta

 

Dialecta kommunikasjon AS

Leverandør av hjemmeside og reklamebyrå. Lillehammers største totalleverandør av kommunikasjonstjenester og dekker hele spekteret fra en komplett kommunikasjonsstrategi til visittkort.

 

Fakkelgården, Storhove 2624 Lillehammer.

 www.dialecta.no 

.....Prosessen i utvikling av hytta var vi ekstra godt fornøyd med, da representanten fra Tiurtoppen, var svært lydhør for de ønsker vi hadde for utforming av hytta. Rominndeling, flytting av vegger, skråvegger gjorde at utnyttelsen av arealet ble bra. Våre forslag ble tatt på alvor og sammen fikk en romløsning som vi ble svært godt fornøyd med. Vi er svært godt fornøyd med hytta, og vi storkoser oss i den på Skeikampen. Vi vil gjerne anbefale både Skei og Tiurtoppen Hytter til andre!

Lillian og Svein Erik Bredli, Nittedal

Se flere referanser...