Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

 

Blåfjellia ved Atnsjøen og Rondane

Store solrike tomter med rikt kulturlandskap 800 - 900 m.o.h. med spektakulær utsikt mot fjellmassivene i Rondane og med Atnsjøen i bunnen!

Blåfjellia er et eksklusivt tomtefelt med totalt 65 store tomter på 3-5 mål. Tomtene er opparbeidet med adkomstvei, vann, avløp, strøm og bredbånd samt kabel-TV.

Området ligger lengst nord i Stor-Elvdal kommune, i Sollia ved foten av Rondane og Alvdal Vestfjell. Adkomst til tomtefeltet er langs en av de vakreste turistvegene i Norge – riksvei 27 fra Enden til Folldal.

Tomtene ligger fra 800-900 moh. med Gravskarhøgda (1.767 moh) i ryggen.  Eksklusiv beliggenhet tett opptil Rondane Nasjonalpark i et naturskjønt område som har fascinert generasjoner.

Tomter

Om området
 

 

 

.... Hovedutgangspunktet vårt var at vi ønsket en moderne og godt isolert trehytte – bindingsverk etter dagens standard, og altså ikke laft. Den håndverkskvaliteten vi så i visningshytta Spåtind 77,en konsepthytte på Hafjell og en annen halvferdig TTH-hytte overbeviste oss om at det her forelå godt håndarbeid! Valget av leverandør var betinget av den prosessen vi fikk til for å utvikle hytta slik vi ønsket......

Per Kristian og Berit Dahl Bøe, Eiksmarka

Se flere referanser...