Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Killingdalen Sør - Vegglifjell

Høyfjellstomter – ved foten av Hardangervidda, sydvestvendte med storslagen panoramautsikt - fra 910 – 965 m.o.h.– kun 2 timer fra Oslo.

 

Tomtene ligger ved foten av Hardangervidda, i overgang mellom fjellskog og snaufjell. Tomtenes beskaffenhet varierer fra snaufjell til glissen fjellskog med fjellbjørk, fjellfuru og grankruller og små bekkedrag. De fleste tomtene har god skjerming mot vind fra nord og vest. Fantastisk utsikt!

Gangavstand til Skisenter med alpin og skistue. Skiløyper gjennom hyttefeltet til flotte løyper innover Hardangervidda. Varierende og flott turterreng med storslagen utsikt, sykkelstier og toppturer innover fjellet. Kort avstand til tettsted med flere varierte handels og servicetilbud, aktiviteter og kulturopplevelser.

 

Tomter

Om området
 

 

 

 

 

 

.... Hovedutgangspunktet vårt var at vi ønsket en moderne og godt isolert trehytte – bindingsverk etter dagens standard, og altså ikke laft. Den håndverkskvaliteten vi så i visningshytta Spåtind 77,en konsepthytte på Hafjell og en annen halvferdig TTH-hytte overbeviste oss om at det her forelå godt håndarbeid! Valget av leverandør var betinget av den prosessen vi fikk til for å utvikle hytta slik vi ønsket......

Per Kristian og Berit Dahl Bøe, Eiksmarka

Se flere referanser...