Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Rondane er en populær og innholdsrik grunnmodell med et åpent, romslig og moderne fellesareal plassert på den ene siden av hytta og privatrommene med 3 soverom plassert på den andre siden -  avskjermet for støy fra fellesrommene. Skrå, åpne takhimlingerfellesarealet og store vindusflater til 4 himmelretninger skaper mye lys, luft og nærhet til naturen. Stort kjøkken og spiseplass med plass til mange. Stue plassert i en egen vinkel med panoramavinduer gir nærhet til naturen.  Vaskerom, med ekstra klosett, ute- og innebod praktisk plassert rundt inngangen og en romslig entré med god plass til klær og sko. Sammenhengende terrasse, svalgang og bislag med takoverbygg gir flere skjermede uteplasser.

Denne modellen har vi tegnet med flere variasjoner i konstruksjon og løsning av hems (se under). Hovedmodellen er konstruert med en eksklusiv og særpreget konstruksjon til hems med uttrukket undergurt og utvendige knevegger – som gir ekstra areal og høyde til hems.

Rondane egner seg godt som grunnlag til hytte i både klassisk, moderne og tradisjonell stil.

 

 

Rondane 94

Rondane 94 er hovedmodellen, særpreget
med uttrukket undergurt og utvendige knevegger som gir gavlene i en "stabbursløsning og utvider hemsens areal med god takhøyde. Åpen skrå
takhimling i både stue- og spisestuedel gir et moderne og «åpent» inntrykk i
fellesarealet.   

 

Fakta

BRA hytte 94 m2
BRA hovedplan 94 m2
Hems gulvflate 42 m2
Terrasser/svalgang/bislag 26,6 m2
Overbygd åpent areal 33 m2
Mønehøyde 5,3 - 5,8 m
Soverom 3+hems
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

Rondane med andre mulige konstruksjoner og løsninger for hems - se varianter under som inspirasjon :

Rondane 94 C

BRA 94m2 + hems 42m2.  Soverom: 3 + hems - Bad/Wc: 2

Rondane 94 C har også samme planløsning som hovedmodellen, men denne varianten har lavere mønehøyde og er uten den uttrukkede undergurten og kneveggene til hemsen.

 

 

 

Rondane 94B

BRA 94m2 + hems 59m2.  Soverom: 3 + hems - Bad/Wc: 2

Rondane 94 B  har samme planløsning som 94A, men uten utvendige knevegger til hemsen. Denne varianten har flat himling i spisestue som gir et mer tradisjonelt og lunt inntrykk og gir mulighet for å utnytte hele loftet for innredning av hems.

 

Rondane 89

BRA 89m2 + hems 56m2. Soverom:  2+1 - Bad/Wc: 2+1

 Rondane 89 bygger på samme grunnmodell som Rondane 94 A. Denne varianten skiller seg ved valg av større fellesareal og bad, men kun 2 soverom på hovedplan. Hele loftsarealet er  utnyttet til hems med høyde og areal som gir mulighet til både stue og bad! Skråvinder i hemsestuas gavlvegg sikrer godt lys til stua!

 

 

 

 

 

.... Viktigeste grunner for valget var gode løsninger og godt samarbeid i planleggingsfasen, gode referanser med fornøyde kunder, kvaliteten på snekkerarbeider og høy kvalitet på utstyr og annet arbeid.Under hele planleggingen og byggeprosessen har Tiurtoppen koordinert kontakt til myndigheter og andre entreprenører på en flott måte, vi har også hele tiden vært tett på prosessene og fått avklart spørsmål og endringer fortløpende uten forsinkelser. Etter en byggeperiode fra mars til oktober overtar vi nå en drømmehytte som tilfredsstiller alle våre krav.........

To fornøyde hytteeiere!!

Frøydis og Are, Oslo

Se flere referanser...