Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Stryn er en moderne hyttemodell vi har bygget både med og uten hems -  og også i større varianter (Se Strynsfjell)  Modellen særpreges med  planløsning av fellesarealet med spiseplassens vegger som vindusflater mot 3 himmelretninger, skrå vinduer i gavlene og utgang til overbygd terrasse mot både formiddag og ettermiddagssol.  Naturen blir en del av spiseplassens interiør og utsikt kan nytes til 3 himmelretninger. Modellen gir mange muligheter til variasjon i stil og uttrykk ved valg av vindusmodeller (se variantene under) Variasjonene mellom åpne og flate himlinger i fellesarealet gir  et eksklusivt preg. Fin planløsning der man ønsker å utnytte sol-og utsiktsforholdene til flere kanter både innenfra og inntil hytteveggen ute. Soverom og bad er avskjermet fra fellesarealet - samlet på den ene siden av hytta.

 

 

Stryn 92 - med hems

En flott hytte med åpen skråhimling over både spiseplass og sofakroken som er omkranset av store vindusflater. Eksepsjonell følelse av nærhet til naturen  med både himmel og fjellnaturen som "vegger". Skille mellom ute og inne viskes ut. Denne varianten gir en eksklusiv følelse med flere tak- og vegghøyder i fellesarealet,  bred og romslig sofaavdeling, bad med badekar plassert med utsiktsvinduer og soverom hvor man kan våkne opp og til utsikten. Hemsen over soveromsavdelingen er stor nok til både og gi mulighet for 4 sengeplasser samt sitteplass for TV. Følelse av luksus og velvære på kun 92m2!

Se flere bilder av hytta under sidene "Hyttebilder" og "Interiørbilder"

 

 

 

Fakta

BRA hytte 92 m2
BRA hovedplan 92 m2
Hems gulvflate 20 m2
Terrasser/svalgang/bislag 35 m2
Overbygd åpent areal 18 m2
Mønehøyde 5,3 - 5,7 m
Soverom 3+hems
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

 Under viser vi 2 andre varianter.  Klikk på bildene under og se bildegallerier med tegninger og bilder fra hyttene under.

 

Stryn 97 m. hems

BRA 97m2 - + hems. Soverom: 3+ hems  – Bad/Wc: 2.
Mønehøyde 5,3-5,7 m

En flott variant med hems over større andel av hytta med både soverom, TV-stue og kott. Stue i hems med store vindusflater i gavel vegg som "flytter" naturen inn rommet. Master soverom med eget privat bad. En meget arealeffektiv hytte som rommer mye i forhold til areal.

Se flere bilder av hytta under sidene "Hyttebilder" og "Interiørbilder"

 

Stryn 96 u. hems

BRA 96m2 - Soverom: 3  – Bad/Wc: 2.
Mønehøyde 4,4-4,8 m

Her vises en variant uten hems og med vinduer og planløsning i mer  minimalistisk stil. Åpen himling i både stue og over spiseplass. Store åpne glassflater og skrå vinduer i spisestuas gavl gir mye lys og gjør naturen som en del av hyttas interiør. Soveromsgang som ender i en hel vindusflate skaper en spesiell effekt. En spennende hyttemodell for de som ønsker en lett og moderne hyttestil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi kunne ikke gjort et bedre valg enn Tiurtoppen!   ..... en eneste solskinnshistorie fra gravingen som startet i mai 2012 til overtagelse 19. desember og jul i splitter ny hytte. Da hadde prosjektet gått på skinner basert på ryddige fremdriftsplaner, kjempedyktige håndverkere og god byggeledelse. Et par endringer underveis ble gjort uten problemer....... ........vi er  mektig stolte av hytta vår – takket være en selger som tok oss på alvor fra første dag, tett og ryddig oppfølging underveis og massevis av råd og tips som jeg aldri hadde forventet å få. 

Marit Austgulen og Sven Lystad, Oslo

Se flere referanser...