Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Trollhetta – Arealeffektiv og populær hytte med hems, hvor inne-og uteplasser er planlagt som en helhet. Åpent og lyst fellesareal med mange vinkler og panoramavinduer ved både spise og sofaplass og gjennomlys ved vinduer til 4 sider. Denne modellen er like egnet i tradisjonell stil som i mer klassisk moderne stil.  Fellesareal med mange vinkler og variasjoner med åpen og flat himling. Soverom og bad avskjermet på den ene siden av hytta. Vaskerom, utvendig og innvendig bod og hems med god takhøyde.

 

 

Trollhetta 86

Særpreges med planløsning av fellesarealet for  utgang til terrasser fra spisestua, åpne og overbygde, til 2 motstående sol-og utsiktsretninger. Åpent fellesareal, men kjøkken/spiseplass og stue i egne hjørner skaper hyggelige «avdelte» soner og mulighet for vindusflater mot 3 sider fra begge sitteplassene.

Mange vinkler som gir flere lune uteplasser. overbygd svalgang og praktisk utvendig bod. Separat WC ved inngangspartiet og plassen under trapp utnyttet til vaskerom! I tillegg en funksjonell hems med god takhøyde for ekstra soveplasser, bod og TV-stue.

 

 

Fakta

BRA hytte 86 m2
BRA hovedplan 86 m2
Hems gulvflate 59 m2
Terrasser/svalgang/bislag 45 m2
Overbygd åpent areal 20 m2
Mønehøyde 5,0 - 5,5 m
Soverom 3+hems
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

Under vises noen av de mange muligheter for tilpasninger av hovedplan og hems

Trollhetta 85

BRA 85m2 + hems 61m2 -
Soverom: 3 + hems - Bad/Wc: 1

En annen variant av Trollhetta 86, med annen planløsning av inngangspartiet , entré, trapp og våtrom.

 

Trollhetta 89

BRA 89m2 + hems 46m2 -
Soverom: 2+hems - Bad/Wc: 2

Trollhetta variant med større soverom og bad og badstue. Balkongen på ene siden av spisestue er erstattet med større kjøkken. Direkte utgang fra bad/badstue til egen terrasse for eventuell avkjøling fra badstuvarmen. 2 soverom på hovedplan. Denne varianten særpreges  med utvendige knevegger som gir ekstra høyde til soverom og TV-stue på hemsen.

 

Trollhetta 90

BRA 60m2 + hems 61m2  -
Soverom:  3 + hems - Bad/Wc: 2

En utvidet modell av Trollhetta 85 hvor terrasse  på den ene siden er erstattet med utvidet kjøkkenareal. Planløsning som gir store fellesarealer i forhold til hyttas størrelse.

.... er superfornøyde med vår nye Tiurtoppen hytte! Håndverket er eksepsjonelt godt og løsningene vi har fått til i samarbeid med Per og Hilde underveis i prosessen ble innertier for oss. Hadde valgt Tiurtoppen Hytter igjen (og kanskje tatt meg råd til å få Hilde til å innrede den også )

d med Per og Hilde underveis i prosessen ble innertier for oss. Hadde valgt Tiurtoppen Hytter igjen (og kanskje tatt meg råd til å få Hilde til å innrede den også )

 

Betsy Johansen

 

Se flere referanser...