Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Valdres  er en funksjonell hyttemodell med et åpent og romslig fellesareal plassert på den ene siden av hytta og privatrommene med soverom, bad og badstue på den andre siden. Innvendig bod ,stort vaskerom med ekstra klosett og vask ved inngangen og i tillegg utvendig bod under sammenhengende takoverbygg fra hyttas inngangsdør. Stor åpen terrasse, takoverbygg langs hele fremsiden og mange vinkler gir gode muligheter til lune sitteplasser under flere værforhold.her

 

Overskrift

Spisestue, kjøkken og romslig stue plassert på ene siden med vinduer i 3 himmelretninger. Åpen takhimling i stua med rustikke åser. Terrasse med utgang fra kjøkken/spisestue og som fortsetter til den lune kroken på stuesiden av hytta.

3 soverom, bad  og badstue avskjermet på den andre siden av hytta. I tillegg en praktisk utvendig bod i tilknytning til svalgangen.

Stor og bruksvennlig hems på 55 m2, gir muligheter for ekstrasoverom samt egen TV-stue. som adskilt tilleggsareal, ivaretar hytta de fleste behov til hele familien – under skiftende livsepoker og med både mange og få tilstede.

 

Fakta

BRA hytte 91 m2
BRA hovedplan 91 m2
Hems gulvflate 55 m2
Terrasser/svalgang/bislag 27 m2
Overbygd åpent areal 17 m2
Mønehøyde 5,3 - 5,6 m
Soverom 3+hems
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

 

 

.... vi er så fornøyde med hytta vår, og vi er imponerte over kvaliteten på arbeidet. Møblene har nå kommet på plass, og vi gleder oss til å ta imot gjester. Stor takk til alle på Tiurtoppen som har fulgt oss opp og ikke minst hjulpet oss med alle detaljene.

Hilde Koffold

med Per og Hi

 

Se flere referanser...