Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Hytter - grunnmodeller

Vår erfaring tilsier at skreddersydde hytteløsninger er det kundene ønsker seg i dag - hytte skreddersydd til egne ønsker og behov - og til tomt, sol og utsikt. Vi har derfor ingen «standardkatalog». Vi ønsker dialog og samarbeid med våre kunder allerede fra idéfasen, for deretter å imøtekomme med konkrete løsninger og skisser.
Målet er å utvikle ei hytte som passer deg personlig i planløsning, stil og atmosfære og som passer til tomta den skal bygges på. 

Utfra alle de hytter vi har tegnet og bygget viser vi noen av de mest brukte løsninger – som inspirasjon og grunnmodeller.

Snøhetta

BRA 103-110m2 - flere varianter. 3-4 soverom. Snøhetta er en av våre bestselgere som har vært inspirasjonskilde til en rekke varianter i løsning, størrelse, med og uten hems.

Rondeslottet

BRA 95 m2 + 65m2 hems. Innholdsrik hytte med hems i både oppstueform og sidefløy gir god utnyttelse av tomteareal! 5(6) soverom, 3 bad/wc og 2 store stuer! Terrasser på 3 sider, både åpne og overbygde.

Rondane

BRA 89-94 m2 + hems. Soverom 3 + hems. Hyttemodell med flere varianter i konstruksjon og løsninger for utnyttelse av loft til funksjonelle rom med sov, bad, stue mm. Modellen er like egnet som utført i tradisjonell som moderne stil.

Stryn

BRA 92-97 m2 med og uten hems . 3 soverom i hovedplan. Klassisk modell med særpreget planløsning  også velegnet som grunnmodell for en minimalistisk stil. Stue og spiseplass i 2 hjørner,  omkranset av vindusvegger fra golv til tak, overbygde terrasser til 2 solretninger.,

Trollhetta

BRA 85-90m2 + stor hems i flere varianter. Soverom: 3+hems. Hytte hvor inne-og uteareal er planlagt som helhet. Fellesareal og terrasser for utnyttelse av utsikts- og solforhold til motstående himmelretninger.

Valdres

BRA 91 m+ 55m2 hems. 3 soverom+ hems. Praktisk og hyggelig hyttemodell med romslige fellesareal på den ene siden av hytta og soveromsavdeling på den andre. Hems med god høyde for både soverom og TV-stue.

Spåtind

BRA 77m2 + hems 55 m2- 3soverom + hems. Kompakt, koselig, arealeffektiv og praktisk hytte med gode løsninger for et komfortabelt hytteliv innenfor og utenfor hyttedøra.

Frei

BRA 91m2  med 3 soverom + hems. En rettlinjet hytte som føyer seg diskret inn i fjellnaturen.  Stue, spiseplass, kjøkken, soverom og bad med vinduer vendt mot utsikten.

...Hytta, løsninger og stedet har virkelig svart til forventningene og alle besøkende skryter av finish og stokker så det er reint rørende!!!  Alle du treffer hos Tiurtoppen er hva vi kaller folk med "hel ved" :-) Vi hadde gjort det samme igjen - Lykke til!

Kjersti og Geir

 

 

med Per og Hi

 

Se flere referanser...