Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Hytter - grunnmodeller

Vår erfaring tilsier at skreddersydde hytteløsninger er det kundene ønsker seg i dag - hytte skreddersydd til egne ønsker og behov - og til tomt, sol og utsikt. Vi har derfor ingen «standardkatalog». Vi ønsker dialog og samarbeid med våre kunder allerede fra idéfasen, for deretter å imøtekomme med konkrete løsninger og skisser.
Målet er å utvikle ei hytte som passer deg personlig i planløsning, stil og atmosfære og som passer til tomta den skal bygges på. 

Utfra alle de hytter vi har tegnet og bygget viser vi noen av de mest brukte løsninger – som inspirasjon og grunnmodeller.

Snøhetta

BRA 103-110m2 - flere varianter. 3-4 soverom. Snøhetta er en av våre bestselgere som har vært inspirasjonskilde til en rekke varianter i løsning, størrelse, med og uten hems.

Rondeslottet

BRA 95 m2 + 65m2 hems. Innholdsrik hytte med hems i både oppstueform og sidefløy gir god utnyttelse av tomteareal! 5(6) soverom, 3 bad/wc og 2 store stuer! Terrasser på 3 sider, både åpne og overbygde.

Rondane

BRA 89-94 m2 + hems. Soverom 3 + hems. Hyttemodell med flere varianter i konstruksjon og løsninger for utnyttelse av loft til funksjonelle rom med sov, bad, stue mm. Modellen er like egnet som utført i tradisjonell som moderne stil.

Stryn

BRA 92-97 m2 med og uten hems . 3 soverom i hovedplan. Klassisk modell med særpreget planløsning  også velegnet som grunnmodell for en minimalistisk stil. Stue og spiseplass i 2 hjørner,  omkranset av vindusvegger fra golv til tak, overbygde terrasser til 2 solretninger.,

Trollhetta

BRA 85-90m2 + stor hems i flere varianter. Soverom: 3+hems. Hytte hvor inne-og uteareal er planlagt som helhet. Fellesareal og terrasser for utnyttelse av utsikts- og solforhold til motstående himmelretninger.

Valdres

BRA 91 m+ 55m2 hems. 3 soverom+ hems. Praktisk og hyggelig hyttemodell med romslige fellesareal på den ene siden av hytta og soveromsavdeling på den andre. Hems med god høyde for både soverom og TV-stue.

Spåtind

BRA 77m2 + hems 55 m2- 3soverom + hems. Kompakt, koselig, arealeffektiv og praktisk hytte med gode løsninger for et komfortabelt hytteliv innenfor og utenfor hyttedøra.

Frei

BRA 91m2  med 3 soverom + hems. En rettlinjet hytte som føyer seg diskret inn i fjellnaturen.  Stue, spiseplass, kjøkken, soverom og bad med vinduer vendt mot utsikten.

Flott håndverksmessig utført arbeid og topp service! Tiurtoppen Hytter anbefales :)

Ellen Ramstad, Akershus

Se flere referanser...