Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Store fellesarealer med skrå takhimlinger og åpne vindusflater fra golv til møne som «åpner» hytta mot himmel og landskapet. Hoved soverom har også skrå takhimling og store vindusflater mot utsikten hvor himmel og utsikten også kan nytes fra senga. Avlukket soveroms avdeling med tilknytning til romslig privatbad og vaskerom. Entré med inngang til eget garderoberom og gjestebad. TV-stue og bod i tilknytning til det romslige kjøkkenet. Hems over deler av hytta ved inngang siden med 2 store hemserom.. 

 

Uvdal 145

Uvdal 145 tegnet og bygget for kunde på Uvdal. 3 soverom i hovedplan og flere sengeplasser på hemsen. 2 arker på hems som utvider innredningsmulighetene, hvorav 1 hemserom med glassvegg mot kjøkkenavdelingen glasskledde gavel vegg.

(Det er mulighet for visningsbesøk hos hytteierne avbildet hytte i fotogalleriet)

 

Fakta

BRA hytte 145 m2
BRA hovedplan 145 m2
Golvareal hems 49 m2
Terrasser/svalgang/bislag 49 m2
Overbygd åpent areal 2,9 m2
BYA 164 m2
Mønehøyde 5,1 - 5,4 m
Soverom 3 + hems
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

 

 

 

 

 

 

.... gjennom godt samarbeid om utvikling av hytteløsningen har vi fått en hytte som fungerer optimalt for vårt behov . Mye skryt også til håndverkerne som leverer høyeste kvalitet! Vi er både godt fornøyde -  og stolte -  av vårt hytteprosjekt og vil trygt anbefale Tiurtoppen til andre med hytteplaner!

d med Per og Hilde underveis i prosessen ble innertier for oss. Hadde valgt Tiurtoppen Hytter igjen (og kanskje tatt meg råd til å få Hilde til å innrede den også )

 

Anders og Lena

 

Se flere referanser...