Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Eksklusiv og moderne hytte hvor fellesarealer med stort volum og åpne glassflater fra golv til tak er prioritert kombinert med avlukkede avdelinger for privatliv og stillhet. Hems med 2 arker utvider bruksmulighet for både barn, ungdom og voksne til soveplasser, oppholdsarealer, lekeplasser mm. 

 

Uvdal 145

Store fellesarealer med skrå takhimlinger og åpne vindusflater fra golv til tak, som skaper en spesiell stemning og nærhet til fjellnaturen og himmelen i denne hytta. Her kan mange samles i både stue og spiseplass med panoramautsyn til naturen og peisild. Avdelt egen TV-stue og hems med åpen glassvegg mot hovedplan, gir mulighet også for egne aktiviteter, med fortsatt kontakt med resten av familien.

Avlukket soveromsavdeling med soverom og bad med badekar. Hovedsoverom med høy skråhimling og store vindusflater hvor man kan nyte utsikt og fjellnatur fra senga. Hems med 2 arker utvider bruksmuligheten til både sengeplasser og sitteplasser. Det ene hemserommet med glassvegg mot kjøkkenet og dets takhøye vinduer, som gir fantastisk utsyn fra hemserommet.

(Det er mulighet for visningsbesøk hos hytteierne  avbildet hytte i fotogalleriet)

 

Fakta

BRA hytte 145 m2
BRA hovedplan 145 m2
Golvareal hems 49 m2
Terrasser/svalgang/bislag 49 m2
Overbygd åpent areal 2,9 m2
BYA 164 m2
Mønehøyde 5,1 - 5,4 m
Soverom 3 + hems
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

 

 

 

 

 

 

Vi kunne ikke gjort et bedre valg enn Tiurtoppen!   ..... en eneste solskinnshistorie fra gravingen som startet i mai 2012 til overtagelse 19. desember og jul i splitter ny hytte. Da hadde prosjektet gått på skinner basert på ryddige fremdriftsplaner, kjempedyktige håndverkere og god byggeledelse. Et par endringer underveis ble gjort uten problemer....... ........vi er  mektig stolte av hytta vår – takket være en selger som tok oss på alvor fra første dag, tett og ryddig oppfølging underveis og massevis av råd og tips som jeg aldri hadde forventet å få. 

Marit Austgulen og Sven Lystad, Oslo

Se flere referanser...