Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

En flott oppstuehytte som innbyr til et hytteliv med familie og venner. Store og romslig fellesarealer med flere sitteplasser og vidt utsyn. 2 soverom med bad i hver etasje og praktisk romslig overbygd inngangsparti med inngang til stor bod og vaskerom. Mange vinkler som gir mange lune kroker langs hytteveggen.  Her viser vi både en variant med 4 soverom og en litt mindre modell med 3 soverom og sokkeletasje med garasje.

 

Nordseter 146

Hovedplan med store fellesarealer med flere soner fordelt i mange vinkler. Planløsning som gir utsyn til flere himmelretninger med vinduer som gir et mer moderne preg.

Romslig spiseplass med åpen kjøkkenkrok. Stue med koselig sofakrok og en sittekrok i et egen «utsiktshjørne» med vinduer fra golv til møne. Vaskerom, bod og bad praktisk samlet ved inngangspartiet. Boden har inngang både utenfra og innefra. Praktisk løsning når man kommer inn fra aktivt uteliv. 2 soverom med muligheter til 5 sengeplasser.

Loftsplan med bad og 2 soverom, hvor det også er mulighet for 5-6 sengeplasser. Loftstue
med panoramautsyn fra golv til møne.

 

Fakta

BRA hytte 146 m2
BRA hovedplan 104 m2
BRA loft 42 m2
Terrasser/svalgang/bislag fra 37 m2
Overbygd åpent areal 6 m2
Mønehøyde 5,6 - 6,5 m
Soverom 4
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

 

Annen variant Nordseter som viser alternativ mulighet:

Nordseter 131

BRA hytte: 131 m2 - BRA hovedplan: 89 m2 - BRA loftsplan: 42 m2 - Soverom: 3. Sokkeletasje/garasje: 37m2.

Tilsvarende planløsning som Nordseter 146, men oppstue i «stabbursløsning. Her vist med garasje i sokkeletasje for bratt tomt.

 

       

 

 

 

 

..... Vi fikk nødvendig og god hjelp til å velge riktig hyttemodell og plassering av hytta på tomta. Endringer ut i fra ønsker ble fulgt opp umiddelbart med nye tegninger, slik at vi hele tiden hadde riktig bilde av hytta. .... Byggestart, byggetid og overleveringsdato ble fulgt helt i tråd med kontrakten med god informasjon underveis. ...... I siste del av utformingen fikk vi veldig god hjelp i valg av materiale, farger og innredning. ...........Snekkerlaget var en veldig hyggelig og stolt gjeng som mer enn gjerne viste oss utviklingen av hytta. Vi er imponert over den håndverksmessige utformingen som bærer preg av høy kvalitet.

Vi er veldig glad for valget av Tiurtoppen hvor vi har fått anledning til å utvikle vår egen hytte!

Hilsen

Per Bergerud og Åse Berit Stræte, Oslo

Se flere referanser...