Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Innholdsrik generasjonshytte med oppstue. 5 soverom og 2 stuer – fordelt på hver etasje.  Sammenhengende overbygd svalgang fra utvendig bod, via inngangsparti og til terrassene på stuesidene.

Det  kan avtales visning i denne hytta på Skei.

 

Skeikampen 141

Hovedetasjen: Fellesarealet på den ene siden av hytta med sammenhengende store vindusflater - som gir nærhet til naturen ved både spise- og sofaplassen. Kjøkken/ spisestue i egen vinkel skaper en sosial samlingsplass ved matbordet. Stue hvor man kan samles foran peisilden. Soverommene, bad og badstue avskjermet plassert på den andre siden av hytta. Loftsetasjen med 2 soverom, bad og egen stue gir muligheter for privatliv for gjester, venner og familie. Overbygd svalgang fra inngangssiden som ender i en stor terrasse på utsiktsiden gir lune uteplasser til 3 solretninger.

 

Fakta

BRA hytte 141 m2
BRA hovedplan 104 m2
BRA loftsplan   37 m2
Terrasser/svalgang/bislag   52 m2
Overbygd åpent areal   29 m2
Mønehøyde 6,0 - 6,3 m
Soverom   5
Bad/Wc   2

Trykk for å bli kontaktet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prosessen med å skape "vår" hytte kom i gang etter et par samtaler med Tiurtoppen's  Per Vaaten. Vi kom med våre tanker og ønsker, og han lagde skisser som vi bearbeidet frem til vi hadde hytta vår klar. Vi hadde et fint møte med byggeleder  hvor alle detaljer ble gjennomgått på en ryddig og proff måte.....Besøkene på byggeplassen var kun for egen del, for snekkerlag og byggeleder hadde full kontroll hele tiden, og vi tok vel egentlig ikke noen beslutninger etter oppstart. Byggestart var sommeren 2012, og etter en hektisk innspurt flyttet vi inn i romjula samme år. 

Mette Ø og Morten Bjerke, Lørenskog

Se flere referanser...