Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Innholdsrik og eksklusiv hytte for storfamilien – rik på praktiske detaljer og løsninger. Oppstuehytte med flere halvplan- godt egnet for svakt skrånende terreng med en spennende planløsning og mange praktiske løsninger. Planløsning som henter inspirasjon fra gamle gårdsbygninger og kombinerer dette med nåtidens behov for komfort. Kvitfjell er en generasjonshytte som balanserer privatlivet og roen for den enkelte - og det sosiale fellesskapet rundt langbordet og peisen!

 

 

Kvitfjell 161

Kjøkken og spisestue i eget rom med peis og utgang til overbygd terrasse er hyttas samlingsplass. Rustikke bjelker i flate himlinger og takåser i skrå himling skaper en rustikk lunhet. 2 stuer fordelt på hver etasje og privatrommene med 5 soverom og 3 bad er fordelt på hvert sitt halvplan- adskilt fra fellesarealet. Stort spabad, badstue og vaskerom med utgang til egen avskjermet terrasse tilbyr ekstra luksus. Hytta særpreges med mange eksklusive detaljer både utvendig og innvendig. Balkong og flere terrasser, både åpne og med takoverbygg, gir varierte muligheter til uteliv inntil hytteveggen – i ro alene eller i fellesskap.

 

Fakta

BRA hytte 161 m2
BRA hovedplan 116 m2
BRA loftsplan   46 m2
Terrasser/svalgang/bislag   53 m2
Overbygd åpent areal   45 m2
Mønehøyde   6,4 m
Soverom   5
Bad/Wc   3

Trykk for å bli kontaktet!

.... vi er så fornøyde med hytta vår, og vi er imponerte over kvaliteten på arbeidet. Møblene har nå kommet på plass, og vi gleder oss til å ta imot gjester. Stor takk til alle på Tiurtoppen som har fulgt oss opp og ikke minst hjulpet oss med alle detaljene.

Hilde Koffold

med Per og Hi

 

Se flere referanser...