Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Hemsedal - attraktiv planløsning med utgangspunkt i vår populære Trysil-hytte, komfortabel, arealeffektiv og praktisk med den gode «hyttestemningen. Planløsning med hyggelig, åpen og romslig fellesarealer med mange vinkler og vinduer til flere sider både i stue og ved spiseplass. Inngangsside med hyggelig bislag ved hoveddøra og overbygde svalganger langs resten av framsiden samt utebod.

 

Hemsedal 120

Hemsedal 120 – arealeffektiv, praktisk og koselig hytte med 4 soverom i hovedplan og romslig hems med både soverom, TV-/lekestue, og kott. Planløsning med hyggelig, åpen og romslig fellesarealer med mange vinkler og vinduer til flere sider. Hyggelig stue med sentralt plassert peis hvor man kan samles rundt både peisilden og utsikten.

Egen soveromsavdeling med 3 soverom, bad og badstue. I tillegg: Mastersoverom med eget bad i tilknyting til stua.

Praktisk overbygd inngangsside med utvendig bod og entré med tilknyttet innvendig bod samt vaskerom med WC.

(Det kan avtales visning på avbildet hytte i fotogalleriet)

 

Fakta

BRA hytte 120 m2
BRA hovedplan 120 m2
Hems gulvflate   68 m2
Terrasser/svalgang/bislag   47 m2
Overbygd åpent areal   20 m2
BYA 159 m2
Mønehøyde 5,0 - 5,3 m
Soverom 4+hems
Bad/Wc 3

Trykk for å bli kontaktet!

Vi kunne ikke gjort et bedre valg enn Tiurtoppen!   ..... en eneste solskinnshistorie fra gravingen som startet i mai 2012 til overtagelse 19. desember og jul i splitter ny hytte. Da hadde prosjektet gått på skinner basert på ryddige fremdriftsplaner, kjempedyktige håndverkere og god byggeledelse. Et par endringer underveis ble gjort uten problemer....... ........vi er  mektig stolte av hytta vår – takket være en selger som tok oss på alvor fra første dag, tett og ryddig oppfølging underveis og massevis av råd og tips som jeg aldri hadde forventet å få. 

Marit Austgulen og Sven Lystad, Oslo

Se flere referanser...