Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Stilren og moderne hytte med stor hems og flotte løsninger hvor naturen blir en del av interiøret! Store panoramavinduer i den særegne hjørnestua med åpen himling til mønet hvor man kan samles rundt peisbål og utsikt over landskapet. Hyttemodellen har vektlagt store arealer til kjøkken, spiseplass og stue og bad med mulighet for badekar med utsiktsvinduer. Hems med mulighet for både mange sengeplasser og TV-stue.

 

Storjuvtinden 121

Hytte med store romslige fellesarealer. Stor kjøkken- og spiseplass avdeling på den ene enden omrammet av vinduer og med plass til mange. Stue med planløsning og form for gir mulighet til at mange kan samles rundt salongbordet å nyte både peisild, fjellnatur og himmelen samtidig. Egen krok i stua for «godstolene» og eventuelt TV.

Masters soverom adskilt fra øvrige soverom med eget bad. På den andre siden av hytta: 2 soverom og stort hovedbad med badstue og mulighet for å nyte utsikten fra badekaret.

Overbygd inngangsparti med utvendig bod. Stor entré med praktisk adkomst til vaskerom og evnt. ekstra WC. Entréens mange kroker og nisjer gir mulighet til å skape både en praktisk, hyggelig og personlig velkomst til hytta.

Stor hems over hele hyttas lengde gir muligheter for både egen TV stue, mange ekstra sengeplasser og bod. Flere varianter vi har tegnet på denne løsningen.

 

Fakta

BRA hytte 121 m2
BRA hovedplan 121 m2
Hems gulvflate 58 m2
BYA 145 m2
Terrasser/svalgang/bislag  17 m2
Overbygd åpent areal     9 m2
Mønehøyde  5,2-5,5 m
Soverom 3+hems
Bad/Wc 2 (3)

Trykk for å bli kontaktet!

Andre hytter vi har tegnet for kunder med inspirasjon fra hytta over:

 

Storjuvtinden 110

BRA  hytte: 110m2 – Hems: 56m2 – BYA 132 m2: Soverom: 3 + hems –Terasser/svalgang: 34 m2  hvorav overbygd: 11 m2

Mindre variant av Storjuvtinden 121 men også denne varianten har vektlagt de romslige fellesarealene med panoramautsyn. Hoved soverom og bad mot utsikten hvor man både kan våkne opp og nyte et varmt bad til landskap og solnedgang. Entré med eget garderoberom og adkomst til vaskerom/bad.

 

 

Storjuvtinden 124

BRA  hytte: 124m2 – Hems: 72m2 –Soverom: 3 (4) + hems –Terasser/svalgang: 29m2  hvorav overbygd: 29 m2

Storjuvtinden 124 har en alternativ planløsning som gir større overbygd terrasseareal på stuesiden. I tillegg er taket strukket ut i lengden til en overbygd terrasse utfra kjøkken/spiseplass. Videre har denne varianten en annen planløsning for mastersoverom, entré og vaskerom.
Galleri fra hemsen mot stuas gavel vinduer og 2 hemserom på hver side.

 

 Storjuvtinden 120

BRA  hytte: 120m2 – Hems: 72m2 –Soverom: 3 (4) + hems –Terasser/svalgang: 29m2  hvorav overbygd: 29 m2

 

Storjuvtinden 120 har en alternativ planløsning som gir større overbygd terrasseareal på stuesiden. I tillegg er taket strukket ut i lengden til en overbygd terrasse utfra kjøkken/spiseplass. Videre har denne varianten en annen planløsning for mastersoverom, entré og vaskerom.

Galleri fra hemsen mot stuas gavel vinduer og 2 hemserom på hver side.

.... er superfornøyde med vår nye Tiurtoppen hytte! Håndverket er eksepsjonelt godt og løsningene vi har fått til i samarbeid med Per og Hilde underveis i prosessen ble innertier for oss. Hadde valgt Tiurtoppen Hytter igjen (og kanskje tatt meg råd til å få Hilde til å innrede den også )

d med Per og Hilde underveis i prosessen ble innertier for oss. Hadde valgt Tiurtoppen Hytter igjen (og kanskje tatt meg råd til å få Hilde til å innrede den også )

 

Betsy Johansen

 

Se flere referanser...