Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Sollia – Hytte med flott og samlende stueløsning omkranset av vinduer i 180o hvor skråvinduer i hjørnet utvider utsiktsopplevelsen. Med ildstedet som midtpunkt og skråhimling med takåser er den gode hyttestemningen sikret. Hytta egner seg godt som generasjonshytte med 2 adskilte avdelinger: Fellesarealer og mastersoverom med bad på den ene siden og TV-stue, soverom, hovedbad med badstue på den andre siden. Vaskerom og innvendig bod fra entréen og praktisk inngangsparti med overbygd terrassegolv fra hyttas inngangsdør til utvendig bod. 

 

 

Sollia 132

Arealeffektiv og sosial hytte med 5 soverom og 2 separate stuer på ett plan. På den ene siden av hytta: Fellesareal med kjøkken, spisestue og hovedstue samt mastersoverom med bad. På den andre siden av hytta: TV-stue, hovedbad og badstue samt 4 soverom. Fellesareal med varierende takhøyder, vinkler og overganger gir hytta «personlighet».

Vindusløsning i fellesareal som både bidrar til godt utsyn, men samtidig den gode hyttelunheten.

Dette er en meget arealeffektiv hytte hvor rommens innredninger og funksjonalitet har dannet grunnlag for planløsningen av veggene.

Flere bilder fra denne hytta: Se http://tiurtoppen.no/interiorbilder "fra Sollia 132 på Lissetra" og  http://tiurtoppen.no/hyttebilder

 

Fakta

BRA hytte 132 m2
BYA 168 m2
Terrasser/svalgang/bislag 43 m2
Overbygd åpent areal 11 m2
Mønehøyde 4,7 m
Soverom 5
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

 
 

  Under viser vi 2 av de andre hyttene som er tegnet med samme inspirasjonsgrunnlag. Klikk på bildet under og se flere tegninger og foto

Sollia 147

BRA 147m2 - BYA- 178 m2-  Soverom: 5 – Bad/Wc: 2. Mønehøyde 4,7 m

En større variant av Sollia 132 med tilnærmet samme planløsning. Sollia 147 har bredere stue og utvidet soveroms avdeling med større soverom for både garderober og dobbeltseng.stor og flott variant av Sollia med 5 soverom, hvorav 2 med god plass til dobbeltseng. 

 

Sollia 114

BRA 114m2 - BYA 142m2 - Soverom: 3 – Bad/Wc: 2. Mønehøyde 4,7 m

En annen og mindre variant av Sollia med 3 soverom. Sollia 114 har flat himling over spisestua og mastersoverom og bad.

Flere bilder fra denne hytta: Se http://tiurtoppen.no/interiorbilder "fra Sollia 114 ved Atnasjøen" og  http://tiurtoppen.no/hyttebilder

 

 

 

 

 

 

 

.... vi er så fornøyde med hytta vår, og vi er imponerte over kvaliteten på arbeidet. Møblene har nå kommet på plass, og vi gleder oss til å ta imot gjester. Stor takk til alle på Tiurtoppen som har fulgt oss opp og ikke minst hjulpet oss med alle detaljene.

Hilde Koffold

med Per og Hi

 

Se flere referanser...