Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Strynsfjell er en moderne hyttemodell med hems – en større varianter av Stryn. Modellen særpreges med spisestue tilnærmet som en vinterhage hvor vindusvegger skiller terrassene og inneplassen mot både formiddag og ettermiddagssol. Har man mye «godvær» på hytta, kan en fin løsning være å benytte skyvedører mellom spiseplass og terrassene.

 

 

Strynsfjell 120

Strynsfjell 120 har åpen skråhimling i både stue og spisestue og galleri på hemsen mot stua under. Skråvinduer i gavlene i både spisestue og stue slipper lys og himmelens variasjoner inn i hytta. Fellesareal med flere høyder på vegger og himlinger gir hytta en spennende arkitektur og et eksklusivt preg.

Mange vinkler bidrar til hyttas særpreg og mange lune kroker, overbygde og åpne, inntil hytteveggen.

Hovedplan med 4 soverom, hvorav 2 med plass til dobbeltseng. Bad med badstue og utgang til egen liten terrasseplass og en badestamp

Overbygd inngangsparti med stor utvendig bod og entré med god garderobeplass og inngang til vaske-tørkerom.

Hems med mulighet for både ekstra sengeplasser, TV-stue og bod/kott samt galleri mot stue.

NB: Bildene er fra en tilsvarendene, noe mindre hytte.

 

 

Fakta

BRA hytte 120 m2
BRA hovedplan 120 m2
Hems gulvflate 49 m2
BYA 167 m2
Terrasser/svalgang/bislag 56 m2
Overbygd åpent areal 31 m2
Mønehøyde 5,3 - 5,6 m
Soverom 3 + hems
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

..... Vi fikk nødvendig og god hjelp til å velge riktig hyttemodell og plassering av hytta på tomta. Endringer ut i fra ønsker ble fulgt opp umiddelbart med nye tegninger, slik at vi hele tiden hadde riktig bilde av hytta. .... Byggestart, byggetid og overleveringsdato ble fulgt helt i tråd med kontrakten med god informasjon underveis. ...... I siste del av utformingen fikk vi veldig god hjelp i valg av materiale, farger og innredning. ...........Snekkerlaget var en veldig hyggelig og stolt gjeng som mer enn gjerne viste oss utviklingen av hytta. Vi er imponert over den håndverksmessige utformingen som bærer preg av høy kvalitet.

Vi er veldig glad for valget av Tiurtoppen hvor vi har fått anledning til å utvikle vår egen hytte!

Hilsen

Per Bergerud og Åse Berit Stræte, Oslo

Se flere referanser...