Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Trysil, populær hytte med en planløsning som mange av våre kunder har ønsket som utgangspunkt for sin drømmehytte – komfortabel, arealeffektiv og praktisk med den gode «hyttestemningen». 2 adskilte soveroms avdelinger på hver side av hytta med hvert sitt bad. Hyggelig, åpen og romslig fellesarealer med flere vinkler, åpen skråhimling med takåser i stue og flat himling i kjøkken/spisestue. Stor hems med mulighet for ekstra soveplasser og TV-stue. Inngangsside med hyggelig bislag ved hoveddøra, overbygd svalgang langs resten av framsiden samt utebod.

 

 

Trysil 110B

Trysil 110 B har 3 soverom i hovedplan fordelt på 2 sider av hytta. Overbygd terrasse utfor hoved soverommet binder sammen svalgangen på inngangssiden med terrassen på stuesiden. Dør ut fra master soverommet gir mulighet til å gå rett fra sengen og ut til en rolig og forfriskende morgenkaffe før man hilser på resten av familien.

Trysil 110 B har stort hovedbad med plass til hjørnebadekar og dør ut til en lun krok på svalgangen for avkjøling etter både et bad eller badstue.

Det er muliget for å avtale visning av denne hytta i Veggli.

 

Fakta

BRA hytte 110 m2
BYA hytte 166 m2
BRA hovedplan 110 m2
Hems gulvflate 62 m2
Terrasser/svalgang/bislag 65 m2
Overbygd åpent areal 38 m2
Mønehøyde 5,0 - 5,4 m
Soverom 3+hems
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

 

Under ser du flere varianter av Trysil som er tilpasset til kunders ønsker.

Trysil 110A

BRA  hytte: 110m2 – Hems: 62m2 –Soverom: 3+hems –

BYA 147 m2 - Terrasser/svalgang: 46 m2  hvorav overbygd: 19 m2..

Samme hytte som Trysil 110 B, men uten den overbygde terrassen mellom svalgangen og stueterrassen. Tegninger og bilder viser 2 andre alternative forslag til plassering av peis som og gir mulighet til ekstra ildsted mellom kjøkken og spiseplass.

 

Trysil 110C

BRA  hytte: 119m2 – Hems: 69m2 –Soverom: 4+hems –Terrasser/svalgang: 76m2  hvorav overbygd: 27m2

Denne varianten har «hentet» inspirasjon både Trysil- og Sollia hytta. Planløsning som Trysil, men med Sollia’s s stueløsning med peis og panoramavinduer i 180o rundt sofaplassen.

Terrasse i begge utekrokene på stuesiden utvider mulighetene til sitteplasser i forhold til vindretninger og sol.

Trysil 110C har mindre hovedbad enn Trysil 110, men har 4 soverom i hovedplan.

 

Trysil 108

BRA  hytte: 108m2 – Hems: 60m2 –Soverom: 3+hems –Terrasser/svalgang: 49m2  hvorav overbygd: 24m2

En variant av Trysil 110 A hvor hovedbad og entré er mindre, og i stedet gitt plass til egen TV-stue i tilknytning til den ene soveroms avdelingen. Større utvendig bod og bredere svalgang i front.

 

 

 — Tiurtoppen  Hytter lever opp til et av sine slagord; "som å komme hjem". Et år etter at vi overtok en hytte levert av Tiurtoppen hytter er vi godt fornøyd både med leveranse, kvalitet og oppfølging.

Morten Bjerke

 

Se flere referanser...