Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

{

Høgevarde har vi kalt denne hytta, tegnet for kunde med utgangspunkt i både «Stryn-/Strynsfjell- og Trollhetta hyttene » hvor romslige fellesarea er prioritert. Kjøkken med god Kjøkken tilpasset for mye skap- og benkeplass, 3 bad med som dekker flere behov/ønsker og en stor hems bidrar til et praktisk og komfortabelt hytteliv for familie og venner. Stue med åpen, skrå takhimling og store vindusflater mot utsiktsiden og naturen.

 

 

Høgevarde 127

Høgevarde 127 har avdelt avdeling med stort kjøkken åpent mot spisesplassen på utsiktsiden. Spiseplassen stor nok til både langbord, eventuelt et stort rundt spisebord. Bred og romslig stue som gir flere alternative møbleringsmuligheter.
Hovedplan har 3 soverom, hvorav 2 gir muligheter for dobbeltseng og garderobeløsninger. 2 bad og badstue i soveromsavdelingen, ett av badene som privat bad til soverom. I tillegg bad med vaskenisje og badekar i tilknytning til inngangen og trappegang til hems. Entré med praktisk, stor garderoberom. Hems med muligheter til innredning for både soverom, TV-stue samt ekstra bod

 

Fakta

BRA hytte 127 m2
BRA hovedplan 127 m2
Hems golvflate 58 m2
Terrasser/bislag fra 39 m2
Overbygd åpent areal 9 m2
Mønehøyde 4,6-5,2 m
Soverom 3 + hems
Bad/Wc 3

Trykk for å bli kontaktet!

 

 

.

 

       

 

 

 

 

.....Prosessen i utvikling av hytta var vi ekstra godt fornøyd med, da representanten fra Tiurtoppen, var svært lydhør for de ønsker vi hadde for utforming av hytta. Rominndeling, flytting av vegger, skråvegger gjorde at utnyttelsen av arealet ble bra. Våre forslag ble tatt på alvor og sammen fikk en romløsning som vi ble svært godt fornøyd med. Vi er svært godt fornøyd med hytta, og vi storkoser oss i den på Skeikampen. Vi vil gjerne anbefale både Skei og Tiurtoppen Hytter til andre!

Lillian og Svein Erik Bredli, Nittedal

Se flere referanser...