Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Hytter - grunnmodeller

Vår erfaring tilsier at skreddersydde hytteløsninger er det kundene ønsker seg i dag - hytte skreddersydd til egne ønsker og behov - og til tomt, sol og utsikt. Vi har derfor ingen «standardkatalog». Vi ønsker dialog og samarbeid med våre kunder allerede fra idéfasen, for deretter å imøtekomme med konkrete løsninger og skisser.
Målet er å utvikle ei hytte som passer deg personlig i planløsning, stil og atmosfære og som passer til tomta den skal bygges på. 

Utfra alle de hytter vi har tegnet og bygget viser vi noen av de mest brukte løsninger – som inspirasjon og grunnmodeller.

Høgevarde

BRA 127m2 . Hytte med romslig areal til kjøkken, spisestue og stue. 3 soverom, hvorav 2 med plass til dobbeltseng + ekstra soveplasser på hems. 3 bad

Uvdal

Eksklusiv hytte med hems,  hvor store ellesareal med åpne skråhimlinger og takhøye store vindusflater er prioritert. BRA 145 m2 + romslig hems med 2 arker for ekstra høyde.

 

Geilo

BRA 121 m2 + loft. Moderne H-hytte som har store åpne fellesarealer med flere sittegrupper - alle med både peis og fjellnaturen i synsvinkelen.

Nordseter

BRA 146 m2 - Oppstuehytte med 4 soverom og 2 bad fordelt på hver etasje. Store fellesarealer med mange vinkler, sitteplasser samt loftstue- og store vindusflater til flere retninger.

Kvitfjell

BRA 161 m2 - Oppstuehytte  med flere halvplan - 5 soverom og 3 bad. Innholdsrik og eksklusiv hytte for storfamilien - rik på detaljer og praktiske løsninger.

Skeikampen

BRA 141 m2.  Innholdsrik oppstuehytte. 5 soverom og 2 stuer – fordelt på hver etasje.  Overbygde svalganger fra utvendig bod, via inngangen til terrassene på stuesidene.

Hafjell

BRA 138 m2 - 4.soverom. Flott generasjonshytte med soverom, bad og stuer i begge etasjer. Store panoramavinduer fra stuer i begge etasjer i kombinasjon med oppstue i stabbursform  - tradisjonell og moderne.

Hemsedal

BRA 120 m2 + 68 m2 hems. 4 soverom i hovedplan + funksjonell hems med soverom, TV-stue og bod. Romslig fellesareal med gjennomgående lys. Inngangside med overbygde svalganger og utvendig bod.

Storjuvtinden

BRA fra 110 – 124 m2 + stort hemseareal. 3-4 soverom + flere på hems. Stort, åpent fellesareal med flere soner. Stue med vindusflater i 180o.

Sollia

BRA 114  - 147 m2 -  3-5 soverom på et plan. Hyggelig og samlende stueløsning omkranset av vinduer i 180o hvor skråvinduer i hjørnet utvider utsiktsopplevelsen. Godt egnet til generasjonshytte med 2 stuer og 2 adskilte soveavdelinger med bad. 

Strynsfjell

BRA 120m2 . 4 soverom + hems. Moderne hytte med særpreget planløsning som gir god nærhet til naturen og utendørslivet ved hytta. Spennende fellesareal med flere takhøyder og galleri på hems.

Trysil

BRA 110 m2 + 62 m2 hems. 3-4 soverom fordelt på hver sidefløy med hvert sitt bad, ekstra sovererom og TV-stue på hems. Overbygd svalgang langs inngangsiden. En av våre mest populære hytter med flere varianter. Arealeffektiv, komfortabel og hyggelig planløsning!

Snøtind

BRA 113m2-122 m2 - flere varianter. Snøtind er større modeller av Snøhetta. Arealeffektiv og innholdsrik. 2 avdelte soveromsavdelinger og hyggelig fellesareal. 4 soverom + egen TV-stue.  

Vi kunne ikke gjort et bedre valg enn Tiurtoppen!   ..... en eneste solskinnshistorie fra gravingen som startet i mai 2012 til overtagelse 19. desember og jul i splitter ny hytte. Da hadde prosjektet gått på skinner basert på ryddige fremdriftsplaner, kjempedyktige håndverkere og god byggeledelse. Et par endringer underveis ble gjort uten problemer....... ........vi er  mektig stolte av hytta vår – takket være en selger som tok oss på alvor fra første dag, tett og ryddig oppfølging underveis og massevis av råd og tips som jeg aldri hadde forventet å få. 

Marit Austgulen og Sven Lystad, Oslo

Se flere referanser...