Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Hytter - grunnmodeller

Vår erfaring tilsier at skreddersydde hytteløsninger er det kundene ønsker seg i dag - hytte skreddersydd til egne ønsker og behov - og til tomt, sol og utsikt. Vi har derfor ingen «standardkatalog». Vi ønsker dialog og samarbeid med våre kunder allerede fra idéfasen, for deretter å imøtekomme med konkrete løsninger og skisser.
Målet er å utvikle ei hytte som passer deg personlig i planløsning, stil og atmosfære og som passer til tomta den skal bygges på. 

Utfra alle de hytter vi har tegnet og bygget viser vi noen av de mest brukte løsninger – som inspirasjon og grunnmodeller.

Høgevarde

BRA 127m2 . Hytte med romslig areal til kjøkken, spisestue og stue. 3 soverom, hvorav 2 med plass til dobbeltseng + ekstra soveplasser på hems. 3 bad

Uvdal

Hytte med hems med store fellesarealer, åpne vindusflater fra golv til møne og skråhimlinger i hele fellesareal og hoved soverom. BRA hytte som vist: 145 m2 + hems

 

Geilo

BRA 121 m2 + loft. Moderne H-hytte som har store åpne fellesarealer med flere sittegrupper - alle med både peis og fjellnaturen i synsvinkelen.

Nordseter

BRA 146 m2 - Oppstuehytte med 4 soverom og 2 bad fordelt på hver etasje. Store fellesarealer med mange vinkler, sitteplasser samt loftstue- og store vindusflater til flere retninger.

Kvitfjell

BRA 161 m2 - Oppstuehytte  med flere halvplan - 5 soverom og 3 bad. Innholdsrik og eksklusiv hytte for storfamilien - rik på detaljer og praktiske løsninger.

Skeikampen

BRA 141 m2.  Innholdsrik oppstuehytte. 5 soverom og 2 stuer – fordelt på hver etasje.  Overbygde svalganger fra utvendig bod, via inngangen til terrassene på stuesidene.

Hafjell

BRA 138 m2 - 4.soverom. Flott generasjonshytte med soverom, bad og stuer i begge etasjer. Store panoramavinduer fra stuer i begge etasjer i kombinasjon med oppstue i stabbursform  - tradisjonell og moderne.

Hemsedal

Stemningsfull hytte med romslig fellesarealer og stor funksjonell hems. Overbygd inngangsside med  utvendig bod. Hytte som vist har BRA 120 m2 + og 68 m2 gulvareal på hems.

Storjuvtinden

BRA fra 110 – 124 m2 + stort hemseareal. 3-4 soverom + flere på hems. Stort, åpent fellesareal med flere soner. Stue med vindusflater i 180o.

Sollia

BRA 114  - 147 m2 -  3-5 soverom på et plan. Hyggelig og samlende stueløsning omkranset av vinduer i 180o hvor skråvinduer i hjørnet utvider utsiktsopplevelsen. Godt egnet til generasjonshytte med 2 stuer og 2 adskilte soveavdelinger med bad. 

Strynsfjell

BRA 120m2 . 4 soverom + hems. Moderne hytte med særpreget planløsning som gir god nærhet til naturen og utendørslivet ved hytta. Spennende fellesareal med flere takhøyder og galleri på hems.

Trysil

BRA 110 m2 + 62 m2 hems. 3-4 soverom fordelt på hver sidefløy med hvert sitt bad, ekstra sovererom og TV-stue på hems. Overbygd svalgang langs inngangsiden. En av våre mest populære hytter med flere varianter. Arealeffektiv, komfortabel og hyggelig planløsning!

Snøtind

BRA 113m2-122 m2 - flere varianter. Snøtind er større modeller av Snøhetta. Arealeffektiv og innholdsrik. 2 avdelte soveromsavdelinger og hyggelig fellesareal. 4 soverom + egen TV-stue.  

.... gjennom godt samarbeid om utvikling av hytteløsningen har vi fått en hytte som fungerer optimalt for vårt behov . Mye skryt også til håndverkerne som leverer høyeste kvalitet! Vi er både godt fornøyde -  og stolte -  av vårt hytteprosjekt og vil trygt anbefale Tiurtoppen til andre med hytteplaner!

d med Per og Hilde underveis i prosessen ble innertier for oss. Hadde valgt Tiurtoppen Hytter igjen (og kanskje tatt meg råd til å få Hilde til å innrede den også )

 

Anders og Lena

 

Se flere referanser...