Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Hytter - grunnmodeller

Vår erfaring tilsier at skreddersydde hytteløsninger er det kundene ønsker seg i dag - hytte skreddersydd til egne ønsker og behov - og til tomt, sol og utsikt. Vi har derfor ingen «standardkatalog». Vi ønsker dialog og samarbeid med våre kunder allerede fra idéfasen, for deretter å imøtekomme med konkrete løsninger og skisser.
Målet er å utvikle ei hytte som passer deg personlig i planløsning, stil og atmosfære og som passer til tomta den skal bygges på. 

Utfra alle de hytter vi har tegnet og bygget viser vi noen av de mest brukte løsninger – som inspirasjon og grunnmodeller.

Uvdal

Eksklusiv hytte med hems,  hvor store ellesareal med åpne skråhimlinger og takhøye store vindusflater er prioritert. BRA 145 m2 + romslig hems med 2 arker for ekstra høyde.

 

Geilo

BRA 121 m2 + loft. Moderne H-hytte som har store åpne fellesarealer med flere sittegrupper - alle med både peis og fjellnaturen i synsvinkelen.

Nordseter

BRA 146 m2 - Oppstuehytte med 4 soverom og 2 bad fordelt på hver etasje. Store fellesarealer med mange vinkler, sitteplasser samt loftstue- og store vindusflater til flere retninger.

Kvitfjell

BRA 161 m2 - Oppstuehytte  med flere halvplan - 5 soverom og 3 bad. Innholdsrik og eksklusiv hytte for storfamilien - rik på detaljer og praktiske løsninger.

Skeikampen

BRA 141 m2.  Innholdsrik oppstuehytte. 5 soverom og 2 stuer – fordelt på hver etasje.  Overbygde svalganger fra utvendig bod, via inngangen til terrassene på stuesidene.

Hafjell

BRA 138 m2 - 4.soverom. Flott generasjonshytte med soverom, bad og stuer i begge etasjer. Store panoramavinduer fra stuer i begge etasjer i kombinasjon med oppstue i stabbursform  - tradisjonell og moderne.

Hemsedal

BRA 120 m2 + 68 m2 hems. 4 soverom i hovedplan + funksjonell hems med soverom, TV-stue og bod. Romslig fellesareal med gjennomgående lys. Inngangside med overbygde svalganger og utvendig bod.

Storjuvtinden

BRA fra 110 – 124 m2 + stort hemseareal. 3-4 soverom + flere på hems. Stort, åpent fellesareal med flere soner. Stue med vindusflater i 180o.

Sollia

BRA 114  - 147 m2 -  3-5 soverom på et plan. Hyggelig og samlende stueløsning omkranset av vinduer i 180o hvor skråvinduer i hjørnet utvider utsiktsopplevelsen. Godt egnet til generasjonshytte med 2 stuer og 2 adskilte soveavdelinger med bad. 

Strynsfjell

BRA 120m2 . 4 soverom + hems. Moderne hytte med særpreget planløsning som gir god nærhet til naturen og utendørslivet ved hytta. Spennende fellesareal med flere takhøyder og galleri på hems.

Trysil

BRA 110 m2 + 62 m2 hems. 3-4 soverom fordelt på hver sidefløy med hvert sitt bad, ekstra sovererom og TV-stue på hems. Overbygd svalgang langs inngangsiden. En av våre mest populære hytter med flere varianter. Arealeffektiv, komfortabel og hyggelig planløsning!

Snøtind

BRA 113m2-122 m2 - flere varianter. Snøtind er større modeller av Snøhetta. Arealeffektiv og innholdsrik. 2 avdelte soveromsavdelinger og hyggelig fellesareal. 4 soverom + egen TV-stue.  

.....Tiurtoppen er en liten, effektiv og oversiktlig organisasjon. Vi visste hele tiden hvem som hadde aktuell rolle i samarbeidet med oss. Vi fikk raske tilbakemeldinger på det vi ville ha svar på. .....Byggeprosess var svært rask selv om det var vinter i Storlidalen. Gode tilbakemeldinger fra en byggeleder som hele tiden var positiv og lett å samarbeide med og god kvalitet på snekkerlagets arbeid.

Vi gleder oss nå til å bruke hytta i helger og ferier.

Takk for godt samarbeid. Vi anbefaler gjerne Tiurtoppen til andre som ønsker hytte.

Vennlig hilsen

Turid Iversen og Kjell Lyse

Molde 22.04.15

 

 

Se flere referanser...