Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Hytta, løsninger og stedet har virkelig svart til forventningene og alle besøkende skryter av finish og stokker så det er reint rørende!!

Når du velger Tiurtoppen, skal du samtidig ta på alvor de råd du får hva gjelder planleggingsmøte på deres kontor på Lillehammer. Du bruker en dag, så alt du har forberedt i forkant, spørsmål og valg, forenkler prosessen og gir de beste løsninger for et svært godt sluttprodukt.

Alle du treffer er hva vi kaller folk med "hel ved" :-) Vi hadde gjort det samme igjen - Lykke til!

Vi kan også varmt anbefale et besøk hos Tiurtoppens panel-leverandør! Vi tok en dag hos dem og ble presentert for meget profesjonelle folk, både innen fargevalg og hvilke gulv som passet til våre ønsker!

Vennlig hilsen

Geir Sundnes og Kjersti Mork Sundnes

 

 

 

.....Prosessen i utvikling av hytta var vi ekstra godt fornøyd med, da representanten fra Tiurtoppen, var svært lydhør for de ønsker vi hadde for utforming av hytta. Rominndeling, flytting av vegger, skråvegger gjorde at utnyttelsen av arealet ble bra. Våre forslag ble tatt på alvor og sammen fikk en romløsning som vi ble svært godt fornøyd med. Vi er svært godt fornøyd med hytta, og vi storkoser oss i den på Skeikampen. Vi vil gjerne anbefale både Skei og Tiurtoppen Hytter til andre!

Lillian og Svein Erik Bredli, Nittedal

Se flere referanser...