Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Tilbakemelding/erfaring hytteprosjekt sammen med Tiurtoppen.

Tiurtoppen er en liten, effektiv og oversiktlig organisasjon. Vi visste hele tiden hvem som hadde aktuell rolle i samarbeidet med oss. Vi fikk raske tilbakemeldinger på det vi ville ha svar på. Vi brukte en del tid på å vurdere ulike hyttemodeller og firma. Grunnen til at vi valgte dere var at hyttemodellen er fin og den har mange av de gode praktiske løsningene som vi var ute etter.

Positivt med showroom på Lillehammer der vi fikk se ulike alternativ av golv, fliser, farger, kjøkkeninnredning osv. og vi fikk gode råd i de mange valg vi måtte ta.

Byggeprosess var svært rask selv om det var vinter i Storlidalen. Gode tilbakemeldinger fra en byggeleder som hele tiden var positiv og lett å samarbeide med.

Vi er godt fornøyd med arbeidet håndverkerne har gjort. God kvalitet på snekkerlagets arbeid. Vi synes planløsningen fungerer bra, og vi er fornøyd med innredninger på kjøkken, bad og soverom, fargevalg og golv. Å utvide terassen til hele sørsiden av hytta er vi også glad for at vi valgte å gjøre.

Vi gleder oss nå til å bruke hytta i helger og ferier.

Takk for godt samarbeid. Vi anbefaler gjerne Tiurtoppen til andre som ønsker hytte.

Vennlig hilsen

Turid Iversen og Kjell Lyse

Molde 22.04.15

..... Vi fikk nødvendig og god hjelp til å velge riktig hyttemodell og plassering av hytta på tomta. Endringer ut i fra ønsker ble fulgt opp umiddelbart med nye tegninger, slik at vi hele tiden hadde riktig bilde av hytta. .... Byggestart, byggetid og overleveringsdato ble fulgt helt i tråd med kontrakten med god informasjon underveis. ...... I siste del av utformingen fikk vi veldig god hjelp i valg av materiale, farger og innredning. ...........Snekkerlaget var en veldig hyggelig og stolt gjeng som mer enn gjerne viste oss utviklingen av hytta. Vi er imponert over den håndverksmessige utformingen som bærer preg av høy kvalitet.

Vi er veldig glad for valget av Tiurtoppen hvor vi har fått anledning til å utvikle vår egen hytte!

Hilsen

Per Bergerud og Åse Berit Stræte, Oslo

Se flere referanser...