Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Tilbakemelding/erfaring hytteprosjekt sammen med Tiurtoppen.

Drømmen vår var å skaffe oss en hytte beliggende fritt på fjellet med utsikt og gode solforhold, i tillegg til gode skimuligheter og sommeraktiviteter som turgåing, fisking og mulighet for sykkelturer. Vi så på mange ferdige hytter og prosjekter, men de fleste lå enten «nede i skogen» eller hadde dårlige planløsninger. Avstanden mellom hjem og hytta skulle heller ikke være mer enn tre timer.

Tiurtoppens tilnærming med at vi sammen skulle finne den rette hytta tilpasset tomt og vårt behov syntes vi passet oss, gode hjemmesider med fokus på interiør og trivsel, gjorde at vi tok kontakt.

Vi fikk mulighet til å se på flere potensielle tomteområder og fant drømmeområdet høyt til fjells i Valdres.

Da tomta var valgt så vi sammen på hvordan vi kunne plassere en effektiv hytte som passet oss og vår familie, og hvordan vi kunne utnytte solforhold og lage ly når vinden kommer. Resultatet ble en hytte med en effektiv hemseløsning for mye overnatting og mye terrasser både med og uten tak for uteaktivitet. Etter en omfattende anbudsrunde med mange potensielle leverandører falt valget på Tiurtoppen. Viktigeste grunner for valget var gode løsninger og godt samarbeid i planleggingsfasen, gode referanser med fornøyde kunder, kvaliteten på snekkerarbeider og høy kvalitet på utstyr og annet arbeid.

Under hele planleggingen og byggeprosessen har Tiurtoppen koordinert kontakt til myndigheter og andre entreprenører på en flott måte, vi har også hele tiden vært tett på prosessene og fått avklart spørsmål og endringer fortløpende uten forsinkelser. Etter en byggeperiode fra mars til oktober overtar vi nå en drømmehytte som tilfredsstiller alle våre krav. Det har vært en glede at vi sammen med Tiurtoppen har kunnet utvikle en «ny hytte» som har en møne høyde på fem meter og samtidig få høyde nok på hemsen til å få fungerende TV-stue, soverom, bad...... og en kveldssolterrasse!

To fornøyde hytteeiere!!

Frøydis og Are, Oslo.

Kontaktinfo oppgis ved henvendelse til Tiurtoppen Hytter AS

 

Prosessen med å skape "vår" hytte kom i gang etter et par samtaler med Tiurtoppen's  Per Vaaten. Vi kom med våre tanker og ønsker, og han lagde skisser som vi bearbeidet frem til vi hadde hytta vår klar. Vi hadde et fint møte med byggeleder  hvor alle detaljer ble gjennomgått på en ryddig og proff måte.....Besøkene på byggeplassen var kun for egen del, for snekkerlag og byggeleder hadde full kontroll hele tiden, og vi tok vel egentlig ikke noen beslutninger etter oppstart. Byggestart var sommeren 2012, og etter en hektisk innspurt flyttet vi inn i romjula samme år. 

Mette Ø og Morten Bjerke, Lørenskog

Se flere referanser...