Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

 

Vi hadde lenge snakket om å skaffe oss egen hytte, et eget sted å trekke oss tilbake sammen med familie og venner kombinert med fjellturer. Etter å ha sett etter hytte over lengre tid, kom vi over Tiurtoppen's modell Trysil 109, som var tett opp til den løsningen vi ønsket oss. Vi tok kontakt med Tiurtoppen v/Per Vaaten i tillegg til en annen aktuell hytteleverandør. Responsen og oppfølgingen vi fikk fra Tiurtoppen var langt over forventningene. Når vi skulle se på aktuelle hyttetomter stilte Per Vaaten opp og hjalp oss med å velge riktig tomt. Når vi hadde bestemt oss for tomt og underskrevet kontrakt, var valget av hytteleverandør enkelt. Det måtte bli Tiurtoppen.

Vi fikk nødvendig og god hjelp til å velge riktig hyttemodell og plassering av hytta på tomta. Endringer ut i fra ønsket modell ble fulgt opp umiddelbart med nye tegninger, slik at vi hele tiden hadde riktig bilde av hytta. Tiurtoppen gjorde det enkelt for å komme frem til endelig utforming og innhold. Byggestart, byggetid og overleveringsdato ble fulgt helt i tråd med kontrakten med god informasjon underveis. I siste del av utformingen fikk vi veldig god hjelp i valg av materiale, farger og innredning. Å jobbe sammen med Hilde i Tiurtoppen, som er kreativ og som har oversikt over mulighetene, gjorde denne delen til en enkel og morsom prosess. Vi fulgte byggeprosessen tett, da vi var ofte på tomta for å hogge ved. Snekkerlaget var en veldig hyggelig og stolt gjeng som mer enn gjerne viste oss utviklingen av hytta. Vi er imponert over den håndverksmessige utformingen som bærer preg av høy kvalitet.

Vi er veldig glad for valget av Tiurtoppen hvor vi har fått anledning til å utvikle vår egen hytte. Selv om hytta er basert på Trysil 109, har den fått et særpreg som gjør at vi stortrives. Vi er veldig glad for at vi valgte en hytteleverandør som tar et helhetsansvar fra byggesøknad til hytta står ferdig med nøkkelen i døra.

Nå er hyttedrømmen en virkelighet med hytte i Votnedalen på Vegglifjell. Vi er der så ofte vi kan og nyter hvert minutt i hytta og området vi har valgt.

Hilsen

Per Bergerud og Åse Berit Stræte, Oslo

Tlf: 48242628 / 99211511.

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

.... Hovedutgangspunktet vårt var at vi ønsket en moderne og godt isolert trehytte – bindingsverk etter dagens standard, og altså ikke laft. Den håndverkskvaliteten vi så i visningshytta Spåtind 77,en konsepthytte på Hafjell og en annen halvferdig TTH-hytte overbeviste oss om at det her forelå godt håndarbeid! Valget av leverandør var betinget av den prosessen vi fikk til for å utvikle hytta slik vi ønsket......

Per Kristian og Berit Dahl Bøe, Eiksmarka

Se flere referanser...