Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Samarbeidspartnere

Tiurtoppen Hytter AS har samarbeid med flere leverandører, entreprenører og tomteutviklere - samabeid som har stor betydning for våre prosjekter, utvikling og drift .

Vi har etablert et fast samarbeidsnett med noen utvalgte leverandører og entreprenører, som deltar aktivt i vår virksomhet, men vi har også leveranseavtaler  og entrepriser med en rekke andre for å kunne oppfylle våre målsettinger og filosofi.

I et byggeprosjekt deltar våre faste leverandører med planlegging, leveranser og arbeid. I tillegg inngår vi avtaler med lokale leverandører og underentreprenører der det er hensiktsmessig.

Noen av våre faste samarbeidspartnere:

Entreprenører  - arbeid og tjenester

 MV BYGG  

MV Bygg Service AS

MV Bygg Service AS ble stiftet i 2014, ved en sammenslutning mellom 2 "gamle" selskaper med   14 års erfaring i byggebransjen i Norge. Vi har erfaring fra både store og små prosjekter, nybygg og rehabilitering og kan vise til gode referanser. Vi har flere arbeidsteam med dyktige teamledere som utføre  både tømrer-, flis og murerarbeider. Vi påtar oss også komplette byggeprosjekter inklusive VVS og Elektro. 

Valdas og Martynas i MVBS har vært samarbeidspartner med Tiurtoppen Hytter helt fra vår etablering og har deltatt aktivt i utvikling av våre standarder, rutiner og kvaliteter - sammen med sine dyktige teamledere. Fra høsten 2014  ble de også  medlem i vår faglige ledelse med ansvar for bemanning av alle våre byggeprosjekter samt ledelse og utvikling av alle arbeidsteamene.

 

 

Skustadgata 95
1395 Asker


Tlf.  966 89  112

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

LeiteogHowden  

Leite og Howden AS

Arkitektfirmaet Leite og Howden AS ble etablert i 1982 og innehar lang erfaring og bred kompetanse innen byggeprosjekter til private og offentlige formål. Vi utarbeider tegninger og byggetekniske detaljer for oppføring av nybygg, tilbygg og påbygg. Utover vår samlede kompetanse innen tegning og prosjektering, har vi god kompetanse innen statikk, brann, Plan og bygningsloven og tekniske forskrifter.

Leite og Howden sikrer at våre hytter til enhver tid blir tegnet og prosjektert for å oppfylle alle byggtekniske krav. Selskapet har formelt ansvar og beslutningsmyndighet for prosjektering  (beregninger, tegninger mm) for våre hytter gjennom representasjon i vår fagledelse ved Dag, Kristian og Odin. De deltar aktivt i samarbeidet i vårt lederteam  med kvalitetsikring av prosjektering og utvikling av våre hytter.

 

 

Ystenesgata 12
6003 Ålesund

Tlf 70 10 22 20


Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
www.leiteoghowden.no

 

 Logo Ringebu  

Horten Elektriske  AS

Horten elektriske ble startet i 1982 og er i dag 17 ansatte. De utfører alle typer elektro installasjoner i fra små enkle prosjekter til store omfattende prosjekter.

Horten Elektriske er vår faste samarbeidspartner på elektroleveranser til våre hytter. Tore og Erik "kjenner" våre hytter , våre rutiner  og våre arbeidsteam . De  bidrar med gode råd og forslag og sørger for planlegging og ledelse av elektroleveransene på våre hytter i vårt vidstrakte geografiske områdene - og godt samarbeid mellom innstallatørene og teamlederne på byggeplassen.

 

 

Gudbrandsdalsvegen 2090
2630 Ringebu

Tlf 61 28 16 40


Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
www.hortenelektriske.no


 

   

Kurt Pedersen Murer

Kurt Pedersen Murer har 20 års erfaring med ildsted, peism skifer  og flisarbeider i små og store prosjekter. Vi har i mange år blant annet gjennoført mange store prosjekter i hytteutbyggingen i Kvitfjell.

Kurt sørger for prosjektering, montering og muring av peiser til våre hytter rundt på Østlandet. I tillegg monterer de ovner i vårt nærområdet. Kurt er også vår rådgiver og fagansvarlige for planlegging av ildsteder på alle våre hytteprosjekter.

 

 

Kilgardsvegen 142
2634 Fåvang

Tlf 908 29036 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Ramirent2

 

 

 

Ramirent

Vi er en ledende leverandør av utleieutstyr som kombinerer det beste av utstyr med service og kunnskap, til løsninger som forenkler virksomheten for våre kunder. Vi samarbeider med et bredt spekter av kunder innen bygg og anlegg, industri, verft, offentlig sektor og private.

Ramirent bidrar med tjenester for å  sørge for gode arbeidsforhold på byggeplassen og oppfyllelse av  prosjektets HMS-planen. De beregner og besørger nødvendige stillaser og annet sikkerhetsutsty,  leverer arbeidsbrakkerne og annet nødvendig utstyr til byggeplassen.

 

 

Hovemovegen 39
2624 Lillehammer


Tlf 61 26 73 40

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
www.ramirent.no

 

 

 

 Byggevarer

Maxbo ProffNY

 

Maxbo Proff Mjøsa

MAXBO Proff skal tilfredsstille den profesjonelle kundens behov med et markedstilpasset konsept hvor kostnadseffektive logistikkløsninger er bærebjelken. Vi setter vi den profesjonelle kunden i sentrum for å utvikle langsiktige kundeforhold og arbeider kontinuerlig for å imøtekomme Proff-kundens behov for kostnadseffektive løsninger. For å gi Proff-kunden best totaløkonomi på byggeprosjektene, gir MAXBO Proff tilgang på fagkunnskap, enkel og effektiv handel.

Maxbo Proff Mjøsas avdeling på Lillehammer er Tiurtoppen Hytters "innkjøpsavdeling". Der sørger Anders, Svein, Jannik og Kim for kvalitetsikring, produksjon og innkjøp av våre byggevarer - ikke bare varer fra eget leverandørnett, men også varer fra andre produsenter vi ønsker varer fra!

Varene kjøres til  Maxbo Proff's lager på Gjøvik hvor Harald "passer" på dem inntil han sørger for å sende dem samlet med store biler til våre  hytteprosjekter i hele Østlandsområdet.

 

Maxbo Proff Mjøsa Thomasdalen 12
2818 Gjøvik

Avd. Lillehammer:
Fåbergata 128
2615 Lillehammer.

Tlf 61 10 84 84

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. www.maxbo.no 

Mjøstre

 

Mjøstre AS

Mjøstre AS tegner, prosjekterer og produserer alle varianter av takstoler og spesialkonstruksjoner etter tegninger og mål. Tegne- og dimensjonsprogrammer gir bl a 3-D utsnitt av takkonstruksjonene. Mjøstre AS ble etablert i 1990 av tre ansatte ved Langmoens takstolfabrikk som kjøpte anlegget på Ilseng utenfor Hamar. Her er det produsert takstoler siden 1960-årene. Vi
har derfor lang erfaring. Du kan trygt satse på oss i Mjøstre AS 

Mjøstre er Tiurtoppen Hytter produsent og leverandør av takkonstruksjonene til hyttene.  Takkonstruksjon leveres byggeplassen gjennom Maxbo, men tegnes, beregnes og prosjekteres i et samarbeid mellom Mjøstre og Kristian i Leite og Hovden.

 

 

Linjeveien 55
2344 Ilseng  

Tlf 62 57 47 10

mjostre@mjøstre.no 
www.mjostre.no

 

Innredning, interiør og tekstiler 

 bildelogo dbm  

Dokka Bondemøbler AS

Dokka Bondemøbler AS produserer både tradisjonsrike bondemøbler og mer klassiske eller moderne løsninger i massivt tre. Vi tilbyr et stort utvalg av møbelprodukter, samt komplette kjøkken og bad.

Jim i DBM er kreativ samarbeidspartner med TTH  i design av innredninger og sørger for at DBM produserer innredninger etter våre tegninger - innredninger vi tilpasser de enkelte kunders smak og stil. I tillegg leverer de innredninger av egen design - der dette ønskes.   

 

 

Heimskogen 16
2870 Dokka.

Tlf 61 11 45 45

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
www.dbm.no

 

 greenapple logo copy

 

Green Apple AS

En en av få grossister på tapeter, gardin- og møbelstoffer i Norge.Vi lagerfører stoffer fra anerkjente merker fra hele verden og italienske kvalitetsmøbler. I tillegg designer vi våre egne kolleksjoner,

Green Apple er vår leverandør av tekstiler og "myke møbler". Ellen og resten av de dyktige interiørkonsulentene på GA har lang erfaring med hytteprosjekter, mange gode innspill og er verdifulle samtaleparter ved  utarbeidelse av en helhetlig plan for tekstiler til hyttene.

 

 

Hoffsveien 15
0275 Oslo.

Tlf 22 13 30 40

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.greenapple.no

 

 

 

Et av de første "stegene" mot hytte er å lete etter kilder for inspirasjon, idé og en leverandør og diskutere løsninger med. Våre samarbeidspartnerer på markedskommunikasjon, som "kjenner" oss,  sørger for at du  "finner" våre hytter, tegninger og bilder som inspirasjon til dine planner og ønsker.

Markedskommunikasjon

dialecta

 

Dialecta kommunikasjon AS

Leverandør av hjemmeside og reklamebyrå. Lillehammers største totalleverandør av kommunikasjonstjenester og dekker hele spekteret fra en komplett kommunikasjonsstrategi til visittkort.

Dialecta er vår markedsrådgiver og  ivaretar alle områder av markedskommunikasjon og profil mm -  både tradisjonell markedsføring og gjennom sosiale medier. Øyvind, Line, Hallgeir, Andreas og Petter ivaretar i team de behov vi har på helhet i vår markedskommunikasjon og sørger for at våre hytter og bilder kan formidles som inspirasjon til de som drømmer om ei hytte!

 

Fakkelgården, Storhove 2624 Lillehammer.

Tlf 61 24 67 70

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. www.dialecta.no 

   

CamSan 3D & Film

Leverandør av visualiering gjennom 3D tegninger og foto. Forretningsideen er i hovedsak å tilby eiendomsbransjen spesialist tjenester innen 3D arkitektur, interiør og markedsføring. 

Morten i CamSan sørger for visualiering av våre hytter gjennom sine flotte 3-D tegninger og fotoredigering. 

 

 

Jomfru Winthersvei 2
1540 Vestby 

Tlf 916 44455

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

.... er superfornøyde med vår nye Tiurtoppen hytte! Håndverket er eksepsjonelt godt og løsningene vi har fått til i samarbeid med Per og Hilde underveis i prosessen ble innertier for oss. Hadde valgt Tiurtoppen Hytter igjen (og kanskje tatt meg råd til å få Hilde til å innrede den også )

d med Per og Hilde underveis i prosessen ble innertier for oss. Hadde valgt Tiurtoppen Hytter igjen (og kanskje tatt meg råd til å få Hilde til å innrede den også )

d med Per og Hilde underveis i prosessen ble innertier for oss. Hadde valgt Tiurtoppen Hytter igjen (og kanskje tatt meg råd til å få Hilde til å innrede den og

08.12.15

Betsy Johansen

 

Se flere referanser...