Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Veggli vinter - bilder

Klikk på bildet

 

Veggli sommer - bilder

Klikk på bildet

 

Veggli kultur og andre aktiviteter - bilder

Klikk på bildet

 

VEGGLIFJELL: Vinter, sommer, kultur og aktiviteter

Store naturopplevelser på kanten av Hardangervidda og varierte aktivitetstilbud sommer som vinter!

 

  • 90 km preparerte skiløyper i høyfjell, fjellskog, åpne myrer og lune kroker
  • Skisenter med alpinkjøring i høyfjellet fra 966 til 1111 moh.. 2 preparerte nedfarter, løssnøkjøring, terrengpart og skistue.
  • Turløyper i fantastisk variert fjellnatur, fra topper med enorm utsikt, skogsterreng og langs fjellvann. 60 km merkede sykkelstier i fjellet med varierende vanskelighetsgrader og lengder.
  • Gode fiskemulighet: Flere fiskevann for både «familieturer» og for «fiskeentusiasten» og elvefiske i Numedalslågen.
  • Kun 15 km til tettsted med butikker, spisesteder, servicetilbud, badeplasser og flere aktivitetstilbud for store og små.

Vegglifjell er et variert og vakkert naturlandskap som veksler mellom småkupert fjellskog med myrer og småvann, og høyfjell med utsikt til Gaustatoppen og innover Hardangervidda, beliggende mellom Numedal i Buskerud og Tinn i Telemark. Med over 1.700 hytter bygget gjennom flere tidsepoker fremstår Vegglifjell i dag som et moderne og fremadstormende feriested for fjellglade turister. Med kort vei fra Larvik, Tønsberg og Oslo, når du høyfjellets tilbud på 2 til 2 1/2 time.

Dagens 90 km velpreparerte skiløyper, skisenteret for alpint/snowboard, flotte kite-områder og nye opparbeidede sykkeltrasséer gjør stedet attraktivt både for den aktive og for den som liker å bevege seg under gode grunnforhold.

Veggli sentrum er kun 15 km ned fra fjellet. Her finner man både flere butikker, spisesteder, overnattingsmuligheter, bibliotek og andre servicetilbud. Sommerstid byr Veggli på flere aktivitetstilbud: Opparbeidede badebasseng ved lågen, dresinsykling på Numedalsbanen med varierte flotte kulturopplevelser, aktivitetspark med sykkelløyper, volleyballbane, lekeapparater, badeplass for barn mm.

Området byr ellers på flere kulturopplevelser som gårdsbesøk, tradisjonsmat og brukskunst, stavkirke, vardetur, bygdetun mm.

Nettsteder:

http://www.vegglifjell.no/

http://irollag.no/oppleve/veggli-sentrum/

 

 

 

.....Tiurtoppen er en liten, effektiv og oversiktlig organisasjon. Vi visste hele tiden hvem som hadde aktuell rolle i samarbeidet med oss. Vi fikk raske tilbakemeldinger på det vi ville ha svar på. .....Byggeprosess var svært rask selv om det var vinter i Storlidalen. Gode tilbakemeldinger fra en byggeleder som hele tiden var positiv og lett å samarbeide med og god kvalitet på snekkerlagets arbeid.

Vi gleder oss nå til å bruke hytta i helger og ferier.

Takk for godt samarbeid. Vi anbefaler gjerne Tiurtoppen til andre som ønsker hytte.

Vennlig hilsen

Turid Iversen og Kjell Lyse

Molde 22.04.15

 

 

Se flere referanser...