Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Snøhetta – våre mest populære grunnmodell – bygd i flere størrelser og varianter. En, innholdsrik og praktisk hytte med arealeffektiv planløsning! Åpent fellesareal med flere vinkler skaper intime «avdelinger».  Stue med åpen skråhimling. 2 soverom, TV stue (alt 3 soverom) og bad på den ene siden av hytta og masters avdeling med soverom og privat bad på den andre siden. Badstue, vaskerom, bod og entré med hyggelig overbygd inngangsparti. Mange vinkler som gir flere lune uteplasser hytteveggen. Dette er hytta for de som ønsker en intim hytte med kun 2 tilstede, men samtidig en funksjonell hytte når mange er tilstede.

Visning av Snøhetta kan tilbys på Vaset, Synnfjell og Gålå.

 

Snøhetta 103

Snøhetta 103 er grunnmodellen av Snøhetta med 4 soverom. Flere har valgt å benytte det ene soverommet til TV stue. En praktisk løsning når flere generasjoner er tilstede på hytta. 

I bildegalleriet viser vi plantegning både med 4 og 3 soverom. I tillegg viser vi fasadene med 3 alternative vindusmodeller: Tradisjonelle, klassiske og moderne.

Denne modellen kan tilpasses mange stilretninger ved valg og vindustyper og -former.  

 

 

Fakta

BRA hytte 103 m2
Terrasser/svalgang/bislag 29  m2
Overbygd åpent areal 5 m2
Mønehøyde 4,1-4,6 m
Soverom 4
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

Snøhetta er bygd med mange forskjellige tilpasninger og vi viser her 2 andre varianter. Se flerer varianter i vår litt større Snøtindmodeller.

Snøhetta 107

BRA 107 m-
Soverom: 3(4)

Tilsvarende planløsning som Snøhetta 103, men med en praktisk utvendig bod  i tillegg.

 

Snøhetta 110

BRA 110 m2 -
Soverom: 4

Denne varianten har samme kvaliteter som Snøhetta 103, men er tilpasset andre solforhold og fått noe annen planløsning på den ene siden av hytta. Spisestua er trukket helt til yttervegg på kortsiden gitt fellesarealet 3 sider av hytta. Terrassedør plassert ved spisestua og ut til en lun sittekrok.adfad,mfa,fm

   

Prosessen med å skape "vår" hytte kom i gang etter et par samtaler med Tiurtoppen's  Per Vaaten. Vi kom med våre tanker og ønsker, og han lagde skisser som vi bearbeidet frem til vi hadde hytta vår klar. Vi hadde et fint møte med byggeleder  hvor alle detaljer ble gjennomgått på en ryddig og proff måte.....Besøkene på byggeplassen var kun for egen del, for snekkerlag og byggeleder hadde full kontroll hele tiden, og vi tok vel egentlig ikke noen beslutninger etter oppstart. Byggestart var sommeren 2012, og etter en hektisk innspurt flyttet vi inn i romjula samme år. 

Mette Ø og Morten Bjerke, Lørenskog

Se flere referanser...