Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Rondeslottet har samme arealeffektiv planløsning i hovedplan som vår populære Rondane modeller, men har loftsetasje med oppstue. Innholdsrik hytte med et åpent, romslig og moderne fellesareal plassert på den ene siden av hytta og privatrommene med 3 soverom og bad på den andre siden.

Kjøkken og spiseplass for mange i egen vinkel med åpen takhimling og mye lys fra vinduer mot 3 retninger.  Dobbel terrassedør til overbygd terrasse utvider spiseplassen i godt vær. Stue plassert i en egen vinkel med panoramavinduer på 3 sider gir nærhet til naturen – og en hyggelig sofaavdeling. Utsikten kan nytes fra både spiseplassen og sofakroken.

Loftetasje med både stue, soverom og bad gjør hytte godt egnet som generasjonshytte. Rondeslottet 95 har loftsplan både som oppstue og hems i sidefløy  - begge uten beregnet areal! Ypperlig løsning for de som ønsker oppstue,  hvor tomt har lave høyde- og arealbegrensinger.

Det kan avtales visning på Rondeslottet 95 på Vaset.

 

 

Rondeslottet 95

Særepreget med hems både i oppstueform i hyttas midtareal og ordinær hems over hele soveroms-fløyens sideareal!  Lofts-planets mange vinkler gir et særpreget miljø.

Hovedplan med romslig kjøkken, spisestue og stue med peisen sentralt plassert. Fellesareal med vinduer til 3 sider! Store terrasser på 2 sider, både overbygd og åpent.

3 soverom, bad og badstue i sidefløy.

Entré, vaskerom med ekstra WC, innvendig og utvendig bod samlet ved inngangen.

Loftsplan med 1 soverom, bad og stor loftstue i oppstuedelen og 1 stort (evnt. 2 mindre) soverom, gang/arbeidsplass, kott  i hemsens sidefløy. Overbygd lun balkong ut fra loftstua.

Flere bilder av fra denne på hytta på Vaset: Se Hyttebilder og Interiørbilder!

 

Fakta

BRA hytte 95 m2
BYA hytte 134 m2
BRA hovedplan 95 m2
Hems gulvflate 65 m2
Terrasser/svalgang/bislag 45 m2
Overbygd åpent areal 27 m2
Mønehøyde 5,0 - 5,7 m
Soverom 5 (6)
Bad/Wc 3

Trykk for å bli kontaktet!

 

 

 

 

Prosessen med å skape "vår" hytte kom i gang etter et par samtaler med Tiurtoppen's  Per Vaaten. Vi kom med våre tanker og ønsker, og han lagde skisser som vi bearbeidet frem til vi hadde hytta vår klar. Vi hadde et fint møte med byggeleder  hvor alle detaljer ble gjennomgått på en ryddig og proff måte.....Besøkene på byggeplassen var kun for egen del, for snekkerlag og byggeleder hadde full kontroll hele tiden, og vi tok vel egentlig ikke noen beslutninger etter oppstart. Byggestart var sommeren 2012, og etter en hektisk innspurt flyttet vi inn i romjula samme år. 

Mette Ø og Morten Bjerke, Lørenskog

Se flere referanser...