Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

En flott oppstuehytte som innbyr til et hytteliv med familie og venner. Store og romslig fellesarealer med flere sitteplasser og vidt utsyn. 2 soverom med bad i hver etasje og praktisk romslig overbygd inngangsparti med inngang til stor bod og vaskerom. Mange vinkler som gir mange lune kroker langs hytteveggen.  Her viser vi både en variant med 4 soverom og en litt mindre modell med 3 soverom og sokkeletasje med garasje.

 

Nordseter 146

Hovedplan med store fellesarealer med flere soner fordelt i mange vinkler. Planløsning som gir utsyn til flere himmelretninger med vinduer som gir et mer moderne preg.

Romslig spiseplass med åpen kjøkkenkrok. Stue med koselig sofakrok og en sittekrok i et egen «utsiktshjørne» med vinduer fra golv til møne. Vaskerom, bod og bad praktisk samlet ved inngangspartiet. Boden har inngang både utenfra og innefra. Praktisk løsning når man kommer inn fra aktivt uteliv. 2 soverom med muligheter til 5 sengeplasser.

Loftsplan med bad og 2 soverom, hvor det også er mulighet for 5-6 sengeplasser. Loftstue
med panoramautsyn fra golv til møne.

 

Fakta

BRA hytte 146 m2
BRA hovedplan 104 m2
BRA loft 42 m2
Terrasser/svalgang/bislag fra 37 m2
Overbygd åpent areal 6 m2
Mønehøyde 5,6 - 6,5 m
Soverom 4
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

 

Annen variant Nordseter som viser alternativ mulighet:

Nordseter 131

BRA hytte: 131 m2 - BRA hovedplan: 89 m2 - BRA loftsplan: 42 m2 - Soverom: 3. Sokkeletasje/garasje: 37m2.

Tilsvarende planløsning som Nordseter 146, men oppstue i «stabbursløsning. Her vist med garasje i sokkeletasje for bratt tomt.

 

       

 

 

 

 

.... Viktigeste grunner for valget var gode løsninger og godt samarbeid i planleggingsfasen, gode referanser med fornøyde kunder, kvaliteten på snekkerarbeider og høy kvalitet på utstyr og annet arbeid.Under hele planleggingen og byggeprosessen har Tiurtoppen koordinert kontakt til myndigheter og andre entreprenører på en flott måte, vi har også hele tiden vært tett på prosessene og fått avklart spørsmål og endringer fortløpende uten forsinkelser. Etter en byggeperiode fra mars til oktober overtar vi nå en drømmehytte som tilfredsstiller alle våre krav.........

To fornøyde hytteeiere!!

Frøydis og Are, Oslo

Se flere referanser...