Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Hemsedal er en stor, innholdsrik og praktisk hytte – godt gjennomtenkt for å dekke ønsker og behov for velvære og komfort for en fremtid med mange og lange perioder på fjellet. Stor og funksjonell hems med midtparti som åpent galleri mot stua.

 

Hemsedal 132

Stor stue, spiseplass og kjøkken med mye lys, luft og fantastisk utsikt og nærhet til naturen gjennom store glassflater til 3 himmelretninger.  Egen soveromsavdeling med 3 soverom, bad med badekar og badstue, avlukket fra fellesarealet. En stor, funksjonell hems på over 62 m2 med åpent galleri mot stua og 2 avdelte rom gir muligheter for både ekstra soverom og oppholdsrom og en egen plass for barn og barnebarn.

Hytta har praktiske løsninger som romslig entré med inngang til bod og stort teknisk rom med plass til både vask og tørk, ekstra dusj og klosett. I tillegg: Overbygd svalgang på inngangssiden med 2 utvendige boder. Store terrasser både med og uten takoverbygg gir komfortable og varierte muligheter sitteplasser utendørs.

 

Fakta

BRA hytte 131 m2
BRA hovedplan 131 m2
Hems gulvflate   62 m2
Terrasser/svalgang/bislag   59 m2
Overbygd åpent areal   32 m2
Mønehøyde 5,0 - 5,3 m
Soverom 3+hems
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

.... Hovedutgangspunktet vårt var at vi ønsket en moderne og godt isolert trehytte – bindingsverk etter dagens standard, og altså ikke laft. Den håndverkskvaliteten vi så i visningshytta Spåtind 77,en konsepthytte på Hafjell og en annen halvferdig TTH-hytte overbeviste oss om at det her forelå godt håndarbeid! Valget av leverandør var betinget av den prosessen vi fikk til for å utvikle hytta slik vi ønsket......

Per Kristian og Berit Dahl Bøe, Eiksmarka

Se flere referanser...