Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Hafjell modellen er en oppstuemodell som kombinerer det tradisjonell og moderne. Oppstue i stabbursform kombinert med store panoramavinduer fra stuer i begge etasjer. 4 soverom, 2 bad og stuer i begge etasjer gjør modellen utmerket som generasjonshytte. Vinduer fra «golv til tak» i loftstua gir en spektakulær opplevelse! Modellen har en av våre mest populære planløsninger på hovedplan med god arealutnyttelse og praktiske løsninger – som også er utgangspunkt for modellen Rondane og Rondeslottet! Gode uteareal med overbygde svalganger og terrasser på 3 sider av hytta, utebod og et hyggelig inngangsparti. Hovedbad med badstue og direkte utgang til overbygd terrasse og snøfonden! Hovedmodellen er Hafjell 138 (BRA 138 m2). Som inspirasjon til andre muligheter, viser vi under også en litt mindre variant på 130 m2.

 

Hafjell 138

Hovedplan med kjøkken og stue i koselige vinkler med peisen sentralt plassert på den ene siden av hytta. 2 soverom avskjermet plassert på den andre siden av hytta med bad, badstue og utgang til overbygd uteplass.

Loftstue med 2 soverom, bad, gang og flott stue med panoramavinduermot utsikten! Praktiske og funksjonell løsning med romslig entré med stor garderobenisje, vaskerom/WC og bod/tørkerom med dør både inne- og utenfra – samt utvendig bod.

Stor terrasse, dels tak overbygd, og svalganger gir varierte sitteplasser rundt hytteveggen og et lunt inngangsparti.

 

Fakta

BRA hytte 138 m2
BRA hovedplan 92 m2
BRA loft 46 m2
Terrasser/svalgang/bislag 61 m2
Overbygd åpent areal 34 m2
Mønehøyde 5,6 - 6,5 m
Soverom 4
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

 

Mindre modell av Hafjell som viser alternativ mulighet:

Hafjell 130

BRA hytte: 130 m2 - BRA hovedplan: 84 m2 - BRA loftsplan: 46 m2 - Soverom: 4

 

Tilsvarende planløsning som Hafjell 138, men med mindre romareal i hovedplanets sidefløyer og mindre terrassearealer.

       

 

 

 

 

Prosessen med å skape "vår" hytte kom i gang etter et par samtaler med Tiurtoppen's  Per Vaaten. Vi kom med våre tanker og ønsker, og han lagde skisser som vi bearbeidet frem til vi hadde hytta vår klar. Vi hadde et fint møte med byggeleder  hvor alle detaljer ble gjennomgått på en ryddig og proff måte.....Besøkene på byggeplassen var kun for egen del, for snekkerlag og byggeleder hadde full kontroll hele tiden, og vi tok vel egentlig ikke noen beslutninger etter oppstart. Byggestart var sommeren 2012, og etter en hektisk innspurt flyttet vi inn i romjula samme år. 

Mette Ø og Morten Bjerke, Lørenskog

Se flere referanser...