Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Hytte som kombinerer det moderne og tradisjonelle. Flott stueløsning med peis og panoramavinduer i 180 o rundt sofaplassen. Åpent fellesareal i flere vinkler med gjennomlys og vinduer mot flere himmelretninger. Planløsning med 2 adskilte soveavdelinger. På den ene siden: Masters soverom med eget bad . På den andre siden: 2 soverom, TV stue og felles bad med badstue. Dør fra bad ut til den overbygde svalgangen for avkjøling. Vaskerom og bod praktisk plassert ved inngangen. Hyggelig overbygd inngangsparti. Hyttas mange vinkler gir også mange lune uteplasser rundt hytta

 

Inngangsside med hyggelig bislag ved hoveddøra, overbygd svalgang langs resten av framsiden samt utebod.

 

 

Sollia 114

Romslig sofa- avdeling hvor man kan samles rundt peisilden og utsikten. Utsikten kan følges fra sofaen gjennom vindusrad i 180o vinkel (se bildene).

Hyggelig kjøkken og spiseplass i eget hjørne. Spisebord plassert med vinduer mot utsikten med god kontakt til det funksjonelle kjøkkenet.

Avdelt avdeling på den ene siden av hytta med 2 soverom, TV stue og felles bad. 1 soverom med eget bad adskilt på den andre siden.

Badstue i tilknytning til hovedbad med dør ut til den overbygde svalgangen for avkjøling ! Vaskerom og bod praktisk plassert ved inngangen.

Overbygg fra den koselige inngangspartiet til en utvendig bod.

Flere bilder fra denne hytta: Se http://tiurtoppen.no/interiorbilder "fra Sollia 114 ved Atnasjøen" og  http://tiurtoppen.no/hyttebilder

 

 

Fakta

BRA hytte 114 m2
BYAbBYbya 142 m2
Terrasser/svalgang/bislag 40 m2
Overbygd åpent areal 12 m2
Mønehøyde 4,7-5,4 m
Soverom 3
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

 
 

  Under viser vi 2 større varianter med 5 soverom.  Klikk på tegninger under og se planløsning og fasadetegninger.

Sollia 147

BRA 147m2 - BYA- 178 m2-  Soverom: 5 – Bad/Wc: 2. Mønehøyde 4,7 m

En stor og flott variant av Sollia med 5 soverom, hvorav 2 med god plass til dobbeltseng. Stort fellesareal med bred og romslig stue i midten som kan romme  mange sitteplasser foran peis og utsiktsvinduene. Avdelt TV-stue i tilknytning til stue på den ene siden og stor spisestue og kjøkken på den andre siden. Skrå takhimling over både stue og spisestue gir volum og eksklusivitet til rommene

 

Sollia 132

BRA 132m2 - BYA 168m2 - Soverom: 5 – Bad/Wc: 2. Mønehøyde 4,7 m

Variant av Sollia 147 med tilnærmet samme planløsning, men litt mindre rom.

 

 

 

 

 

 

 

 

.... vi er så fornøyde med hytta vår, og vi er imponerte over kvaliteten på arbeidet. Møblene har nå kommet på plass, og vi gleder oss til å ta imot gjester. Stor takk til alle på Tiurtoppen som har fulgt oss opp og ikke minst hjulpet oss med alle detaljene.

28.09.15

Hilde Koffold

med Per og Hi

 

Se flere referanser...