Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Snøtind er større varianter av vår bestselger, Snøhetta. En, innholdsrik og praktisk hyttemodell  med arealeffektiv planløsning – godt egnet som generasjonshytte!  Like hyggelig med få som med mange tilstede! Modellen har 2 adskilte soveromsavdelinger på hver side av hytta med arealeffektive soverom.  Åpent fellesareal  med vinkler i hyttas midtdel gir både koselige soner samt mulighet for vinduer til 4 himmelretninger. Åpen skråhimling med takåser i stue og flat himling i kjøkken/spisestue skaper stemning og variasjon.  Vaskerom, innvendig og utvendig bod praktiske samlet ved inngangen og entréen med garderobenisje. Koselig overbygd inngangs-parti og mange lune uteplasser inntil hytteveggens mange kroker.

Hovedmodellen Snøtind 113 har 4 soverom + TV stue og både overbygd og åpen terrasse.  Som inspirasjon til noen av tilpasnings-mulighetene viser vi også under 3 andre varianter  vi har tilpasset for kunder.

Ønsker du hems i tillegg: Se Trysil-modellene.

 

 

Snøtind 113

Snøtind 113 er en kompakt hytte som tilbyr mye i forhold til hyttas størrelse: 3 soverom, TV stue og bad på den ene siden av hytta og 1 soverom og bad på den andre siden. Fellesareal (kjøkken, spisestue, stue og TV-stue) på til sammen 52 m2. Utgang fra mastersoverom til overbygd terrasse.  Vaskerom, innvendig og utvendig bod. Sammenhengende terrasse fra inngangsdør til utvendig bod.

 

Fakta

BRA hytte 113 m2
Terrasser/svalgang/bislag 47 m2
Overbygd åpent areal 15 m2
Mønehøyde 4,2 - 4,4 m
Soverom 4
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

 

Som inspirasjon til noen av mulighetene for tilpasninger av Snøtind viser vi under noen varianter.

Snøtind 114

BRA  hytte 114m2 -Soverom: 4 - Fellesareal: 45 m2 - Terrasser: 30m2 - Åpent overbygd areal: 7m2

Kompakt og koselig med 4 soverom (alternativ 3+TV-stue), 2 bad og badstue.  Vaskerom, innvendig og utvendig bod

 

Snøtind 117

BRA  hytte 117m2 -Soverom: 3 - Fellesareal: 56 m2 - Terrasser: 46m2 - Åpent overbygd areal: 19m2

En flott variant med vekt på større fellesareal.  3 soverom og egen TV-stue, 2 bad og badstue. Vaskerom, innvendig og utvendig bod. Utgang fra mastersoverom til overbygd terrasse. Her viser vi modellen med alternativ plassering av terrassedør i stuas front.

 

Snøtind 122

BRA  hytte 122m2 -Soverom: 3 - Fellesareal: 62m2- Terrasser: 30m2 - Åpent overbygd areal: 5m2

En variant hvor mye golvplass i fellesareal og større kjøkken/ spiseplass er prioritert. 3 soverom og egen TV-stue, 2 bad og badstue. Utgang til terrassen fra masterbad.  Vaskerom, innvendig og utvendig bod. Utgang fra master-soverom til overbygd terrasse. Her viser vi modellen med alternativ plassering av terrassedør i stuas front.

 

 

 

Prosessen med å skape "vår" hytte kom i gang etter et par samtaler med Tiurtoppen's  Per Vaaten. Vi kom med våre tanker og ønsker, og han lagde skisser som vi bearbeidet frem til vi hadde hytta vår klar. Vi hadde et fint møte med byggeleder  hvor alle detaljer ble gjennomgått på en ryddig og proff måte.....Besøkene på byggeplassen var kun for egen del, for snekkerlag og byggeleder hadde full kontroll hele tiden, og vi tok vel egentlig ikke noen beslutninger etter oppstart. Byggestart var sommeren 2012, og etter en hektisk innspurt flyttet vi inn i romjula samme år. 

Mette Ø og Morten Bjerke, Lørenskog

Se flere referanser...