Tiurtoppen Hytter - Som å komme hjem

Trysil, populær hytte med en planløsning som mange av våre kunder har ønsket som utgangspunkt for sin drømmehytte – komfortabel, arealeffektiv og praktisk med den gode «hyttestemningen». 2 adskilte soveroms avdelinger på hver side av hytta med hvert sitt bad. Hyggelig, åpen og romslig fellesarealer med flere vinkler, åpen skråhimling med takåser i stue og flat himling i kjøkken/spisestue. Stor hems med mulighet for ekstra soveplasser og TV-stue. Inngangsside med hyggelig bislag ved hoveddøra, overbygd svalgang langs resten av framsiden samt utebod.

 

 

Trysil 110B

Trysil 110 B har 3 soverom i hovedplan fordelt på 2 sider av hytta. Overbygd terrasse utfor hoved soverommet binder sammen svalgangen på inngangssiden med terrassen på stuesiden. Dør ut fra master soverommet gir mulighet til å gå rett fra sengen og ut til en rolig og forfriskende morgenkaffe før man hilser på resten av familien.

Trysil 110 B har stort hovedbad med plass til hjørnebadekar og dør ut til en lun krok på svalgangen for avkjøling etter både et bad eller badstue.

Det er muliget for å avtale visning av denne hytta i Veggli.

 

Fakta

BRA hytte 110 m2
BYA hytte 166 m2
BRA hovedplan 110 m2
Hems gulvflate 62 m2
Terrasser/svalgang/bislag 65 m2
Overbygd åpent areal 38 m2
Mønehøyde 5,0 - 5,4 m
Soverom 3+hems
Bad/Wc 2

Trykk for å bli kontaktet!

 

Under ser du flere varianter av Trysil som er tilpasset til kunders ønsker.

Trysil 110A

BRA  hytte: 110m2 – Hems: 62m2 –Soverom: 3+hems –

BYA 147 m2 - Terrasser/svalgang: 46 m2  hvorav overbygd: 19 m2..

Samme hytte som Trysil 110 B, men uten den overbygde terrassen mellom svalgangen og stueterrassen. Tegninger og bilder viser 2 andre alternative forslag til plassering av peis som og gir mulighet til ekstra ildsted mellom kjøkken og spiseplass.

 

Trysil 110C

BRA  hytte: 119m2 – Hems: 69m2 –Soverom: 4+hems –Terrasser/svalgang: 76m2  hvorav overbygd: 27m2

Denne varianten har «hentet» inspirasjon både Trysil- og Sollia hytta. Planløsning som Trysil, men med Sollia’s s stueløsning med peis og panoramavinduer i 180o rundt sofaplassen.

Terrasse i begge utekrokene på stuesiden utvider mulighetene til sitteplasser i forhold til vindretninger og sol.

Trysil 110C har mindre hovedbad enn Trysil 110, men har 4 soverom i hovedplan.

 

Trysil 108

BRA  hytte: 108m2 – Hems: 60m2 –Soverom: 3+hems –Terrasser/svalgang: 49m2  hvorav overbygd: 24m2

En variant av Trysil 110 A hvor hovedbad og entré er mindre, og i stedet gitt plass til egen TV-stue i tilknytning til den ene soveroms avdelingen. Større utvendig bod og bredere svalgang i front.

 

 

.....Prosessen i utvikling av hytta var vi ekstra godt fornøyd med, da representanten fra Tiurtoppen, var svært lydhør for de ønsker vi hadde for utforming av hytta. Rominndeling, flytting av vegger, skråvegger gjorde at utnyttelsen av arealet ble bra. Våre forslag ble tatt på alvor og sammen fikk en romløsning som vi ble svært godt fornøyd med. Vi er svært godt fornøyd med hytta, og vi storkoser oss i den på Skeikampen. Vi vil gjerne anbefale både Skei og Tiurtoppen Hytter til andre!

Lillian og Svein Erik Bredli, Nittedal

Se flere referanser...